Natrag
20.4.2019 02:30

facebook

twitter

google

rss

dulist

GJAJA:Kako Dubrovčane „usrećuju“ gradonačelnik Vlahušić i čelni ljudi HNS-a

31.3.2014 @ 9:08 Dulist Politika

Podijelite:

Ivo Gjaja predsjednik HSLS-a uputio je priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

– Gradonačelnik Vlahušić u emisiji jedne dubrovačke internet televizije, pred tematsku sjednicu Gradskog vijeća o regionalizaciji Hrvatske, uz ostalo, proglasio se Bogom:
„Ja ne zastupam ništa, moram imat politički stav stranke.
Ja se bavim politikom u kojoj građanima ispunjam želje.
A samo jedanaest sekundi kasnije izgovara: O željama: dragi Bog postoji za želje.
Ja nisam političar, ja nisam u politici, ja sam obični gradonačelnik Dubrovnika, koji gradi svjetski poznati grad.“

Jozo Radoš, predsjednik kluba zastupnika HNS-a u Saboru i kandidat Kukuriku koalicije za Europski parlament priprema Dubrovnik za pozicioniranje u Zetskoj banovini / u kojoj je Dubrovnik nekad imao status varoši/:
„ U približavanju susjednih zemalja, Srbije i Crne Gore, Europskoj uniji , Dubrovnik koji im je u susjedstvu , ima mogućnost prekogranične suradnje, koja se osobito favorizira i honorira u EU. Dubrovnik će moći imati još veći utjecaj nego što je prekogranična suradnja, jer može biti centar koji će promovirati suradnju tih zemalja na putu u EU.“ – iz intervjua jednom dubrovačkom tjedniku ovih dana prilikom boravka u Dubrovniku

Vesna Pusić, predsjednica HNS-a i prva podpredsjednica Vlade Republike Hrvatske:
„Pitanje Prevlake neće biti prepreka napretku Crne Gore prema EU“- prilikom posjete ministra vanjskih poslova Crne Gore Hrvatskoj 19.03.2014. god. O tome do kada će vrijediti Protokol o privremenom režimu u Bokokotorskom zaljevu i da li se pretvara u status quo, zalaže li se i ministrica Vesna Pusić za načelo crte sredine kod morskog razgraničenja, ni riječi.
Ovim izjavama, osim konstatacije da su, kad je dubrovačko područje u pitanju, izgubljeni u prostoru i vremenu, vjerujem da dijelite mišljenje, komentar nije potreban

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana