Politika

Gjaja: Vlahušić ne vidi i ne čuje!

Gjaja: Vlahušić ne vidi i ne čuje!

Povodom jučerašnjih izjava gradonačelnika Andra Vlahušića priopćenjem se oglasio gradski vijećnik i predsjednik dubrovačkog HSLS-a Ivo Gjaja. Tekst priopćenja prenosimo u cijelosti.

“Gradonačelnik Vlahušić ne vidi i ne čuje!
 
Gradonačelnik Vlahušić za jedan dubrovački portal, nakon što je nekoliko ura prije tražio da ga policija „sprovede“ sa sjednice Gradskog vijeća do doma, radi zaštite od vlastitih sugrađana, o raspravama tri gradska vijećnika na toj sjednici izjavljuje:
 
„Ne razumijem što je s tim ljudima i za što se oni bore?! Nije mi jasno zbog čega ih toliko ponese osjećaj vlastite veličine?! Da nije bilo istupa Matka Bupića, Mara Kristića i Iva Gjaje, sjednica bi protekla u jednom sasvim normalnom tonu. – kazao je Vlahušić.“
 
Sugrađane pred Vijećnicom, sudionike najbrojnijeg i vremenski najduljeg prosvjeda u novijoj povijesti Dubrovnika, tijekom kojeg su mu Dubrovčani cijelo vrijeme dovikivali da je izdajnik, prodan, korumpiran, da odseli iz Grada, on nije čuo ni vidio. Ni policajce sa štitovima on nije primijetio, čak ni one od kojih je zatražio da ga od sugrađana štite.
 
Najvjerojatnije je da su mu se pred očima vrtjeli euri od stalne kupoprodaje budućih vila na Srđu, koju mogućnost je na sjednici tog istog Gradskog vijeća, mrtav hladan, najavio.

E da je čuti, i za ovu priliku, onu čuvenu pok. Mladena Delića: Ljudi moji, je li to moguće?!
 
Gradski vijećnik
i predsjednik IO ogranka HSLS-a Dubrovnik
Ivo Gjaja, dipl.ing.”

Pročitajte još

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist