Natrag
16.2.2019 15:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

Gjaja: Vlahušić ne vidi i ne čuje!

1.8.2013 @ 9:52 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Povodom jučerašnjih izjava gradonačelnika Andra Vlahušića priopćenjem se oglasio gradski vijećnik i predsjednik dubrovačkog HSLS-a Ivo Gjaja. Tekst priopćenja prenosimo u cijelosti.

“Gradonačelnik Vlahušić ne vidi i ne čuje!
 
Gradonačelnik Vlahušić za jedan dubrovački portal, nakon što je nekoliko ura prije tražio da ga policija „sprovede“ sa sjednice Gradskog vijeća do doma, radi zaštite od vlastitih sugrađana, o raspravama tri gradska vijećnika na toj sjednici izjavljuje:
 
„Ne razumijem što je s tim ljudima i za što se oni bore?! Nije mi jasno zbog čega ih toliko ponese osjećaj vlastite veličine?! Da nije bilo istupa Matka Bupića, Mara Kristića i Iva Gjaje, sjednica bi protekla u jednom sasvim normalnom tonu. – kazao je Vlahušić.“
 
Sugrađane pred Vijećnicom, sudionike najbrojnijeg i vremenski najduljeg prosvjeda u novijoj povijesti Dubrovnika, tijekom kojeg su mu Dubrovčani cijelo vrijeme dovikivali da je izdajnik, prodan, korumpiran, da odseli iz Grada, on nije čuo ni vidio. Ni policajce sa štitovima on nije primijetio, čak ni one od kojih je zatražio da ga od sugrađana štite.
 
Najvjerojatnije je da su mu se pred očima vrtjeli euri od stalne kupoprodaje budućih vila na Srđu, koju mogućnost je na sjednici tog istog Gradskog vijeća, mrtav hladan, najavio.

E da je čuti, i za ovu priliku, onu čuvenu pok. Mladena Delića: Ljudi moji, je li to moguće?!
 
Gradski vijećnik
i predsjednik IO ogranka HSLS-a Dubrovnik
Ivo Gjaja, dipl.ing.”

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana