Natrag
22.2.2019 22:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

Gjaja: Ovo je Vlahušićev stav o regionalizaciji!

25.11.2013 @ 10:39 Baldo Marunčić Politika
2;2

Podijelite:

Gradski vijećnik i predsjednik dubrovačkog ogranka HSLS-a Ivo Gjaja uputio je priopćenje za javnost na temu regionalnog preustroja Hrvatske.

„Dubrovačka vlast još službeno nije zauzela stajalište o regionalnom preustroju Hrvatske za razliku od  Šibenika i Zadra, u kojima su održane tematske sjednice gradskih vijeća s kojih su Vladi odaslane jasne poruke o štetnosti predviđenog uvođenja planskih regija sa sjedištima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Varaždinu.

Za razliku od gradonačelnika, župan je za danas, 25. studenoga 2013. godine, sazvao izvanrednu sjednicu  Županijske skupštine kako bi regionalna vlast zauzela stajalište o prijedlogu  kojim bi Dubrovnik 'potpao' pod središte regije Split.
Ali gradonačelnik Vlahušić, a za pretpostaviti je i  dubrovački „dogovoraši“, ipak  ima svoje stajalište, koje se evo prilaže.
 
Gradski vijećnik i predsjednik HSLS-a ogranak Dubrovnik
Ivo Gjaja“
 
Odgovor gradonačelnika Vlahušiću na vijećničko pitanje gradskom vijećniku Gjaji može se vidjeti u prilogu.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana