Natrag
19.4.2018 23:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

Gjaja gradskoj vlasti: Zar ćete i dalje šutjeti?

19.7.2012 @ 12:35 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Predsjednik IO ogranka HSLS-a Dubrovnik Ivo Gjaja uputio je priopćenje podom vijesti kako se dubrovačka ispostava HZZO-a pripaja regionalnom uredu u Splitu. Gjajino priopćenje donosimo u cijelosti:

– Dubrovačka ispostava Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje od 18. srpnja 2012. godine je pripojena regionalnom uredu u Splitu – još jedna vijest obespravljenom puku Hrvatskog juga. Ovo nije samo omalovažavanje, ovo je provokacija.

Provokacija na provokaciju, obespravljeni se moraju organizirati i reći: Dosta! Nećete nas ugurati u „kapute“ koje krojite bez naše suglasnosti. Mi hoćemo biti jedna od regija sa središtem i sjedištem u Dubrovniku. Uvjete imamo, dobronamjernima ih ne treba navoditi.

Pozivamo Gradske vijećnike iz vladajuće koalicije da izađu iz „prozračnih tunela“ i s „visećih mostova“ siđu na zemlju. Zar ćete i dalje šutjeti? Vlast ste, ne budite poslušnici!“ – poručio je lokalnoj vlasti Ivo Gjaja.
 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana