Natrag
16.2.2019 14:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

Gjaja: ‘Dogovorili’ su se zbog golfa!

18.7.2013 @ 11:47 Nikša Miletić Politika

Podijelite:

Dubrovački HSLS-ovci, odnosno u prvom redu gradski vijećnik Ivo Gjaja, u pratnji stranačkih kolega Branimira Ogreste i Baleca Đokaja održali su dana konferenciju za novinare na kojoj su još jednom ponovili svoje neslaganje s Dubrovačkim dogovorom.

-Od 15. lipnja, odnosno prve konstituirajuće sjednice, do 11. srpnja, dva dana prije sjednice, naša lista (HDZ-HSP AS – HSLS) nije uopće razgovarala o sastavljanju Gradskog vijeća, da bi u taj četvrtak se prvi puta pojavila informacija o tom dogovoru – rekao je Gjaja te dodao kako su protiv takvog 'projektnog' sastavljanja vijeća zbog čega su glasovali protiv.

To je ujedno značilo efektivan kraj liste s kojom su nastupili na svibanjskim izborima.

-Mi smo u ožujku definirali partnerski odnos. Na sjendici gradskog vijeća dvije stranke su iz tog odnosa istupile. Mi smo rekli da takav Dogovor između prošle vlasti i HDZ-a i HSP AS, predstavlja koaliciju koja ne počiva na interesima Grada, nego je isforsirana zbog nekog projekta – kaže Gjaja te dodaje kako je ovakav dogovor isforsiran izvan Dubrovnika ne precizirajući misli li tu na središnjice stranaka ili strane investitore.

-Ovdje je očita stvar da se radi o rokovima za UPU Srđ, koji će biti na prvoj sjednici Gradskog vijeća. Tko je u pozadini možemo špekulirati, ali razvoj situacije je pokazao kako ovo nije produkt domaće političke scene isključivo – zaključio je predsjednik HSLS-a Ivo Gjaja.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana