Sport

GIMNASTIKA S medaljama iz Solina

GIMNASTIKA S medaljama iz Solina

Na 1. kolu regije jug u ‘C’ programu u sportskoj gimnastici, koje je u nedjelju održano u Solinu, gimnastičarke GK Dubrovnik osvojile su ekipno zlato i srebro, a medaljama su se pojedinačno okitile Maris Pleština srebrom i Orsula Zvone broncom.

U kategoriji mlađih juniorki u konkurenciji pet ekipa Dubrovkinje su do najsjajnijeg odličja stigle u sastavu: Maris Pleština ,Orsula Zvone, Stela Ramić, Ela Prkoča, Paula Knego i Antea Bobić. Pojedinačno je srebrna bila Maris Pleština, koja je postigla i najbolju ocjenu na preskoku i najbolju ocjenu od svih natjecatelja u svim kategirijama na toj spravi (15.80), dok je Orsula Zvone bila brončana.

U kategoriji Juniorki u konkurenciji tri ekipe, naše su gimnastičarke u sastavu: Matea Franquelli, Matea Buljan, Matea Maslać, Marijana Kriste i Maris Brković osvojile srebrnu medalju.

-Čestitamo svim gimnastčarkama i njihovim trenericama Slavici, Diani i Karmen, na sve boljim rezultatima koje Gimnastički klub Dubrovnik postiže u posljednje vrijeme – istaknula je predsjednica kluba Anuška Matušić.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist