Natrag
24.4.2019 12:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

Gil napušta Dubrovnik!

27.2.2012 @ 18:58 Baldo Marunčić dulist IN
2;2

Podijelite:

Francuz Gilles Camilleri, dosadašnji voditelj i glavni chef restorana Gil's napustio je tu poziciju, navodno zbog neslaganja s vlasnikom Viktorom Vekselbergom.Page Break

Restoran koji tako više neće nositi naziv Gil's neće više biti ni toliko ekskluzivan kao dosad, već će biti jeftiniji, a novi voditelj restorana navodno će doći iz Švicarske.

Iako nismo dobili potvrdu od samog Camillerija, iz krugova bliskih poznatom chefu doznajemo kako Camilleri razmišlja o dvije mogućnosti, povratak u Australiju zbog želje supruge ili ostanak u Hrvatskoj, gdje bi s Ivicom Todorićem trebao otvorit restoran cjelogodišnjeg karaktera.

Gilov dosadašnji poslodavac i suradnik, ruski multimilijarder Viktor Vekselberg navodno se nije slagao s velikim brojem grupa koje su posjećivale restoran, a koje su umanjivale glamur i ekskluzivnost.

Na kraju ove za grad Dubrovnik svakako nepovoljne priče valja se zapitati treba li nam još jedan prosječan restoran ili je ipak više vrijedilo u ponudi imati restoran visoke kvalitete i ekskluzive poput Gil'sa?

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana