Zanimljivosti

GENIJALAN OGLAS Želite pomoći Johnu da dođe do plaže? Ovo je posao za vas!

GENIJALAN OGLAS Želite pomoći Johnu da dođe do plaže? Ovo je posao za vas!

Ako ste marljivi, sposobni i voljeli biste raditi u turizmu, potražite zanimljiv oglas objavljen nedavno na stranici Moj Posao. Putnička agencija Online Croatia traži referente prodaje, m/ž, te su dali nadasve zanimljiv opis posla, te uvjete!

Opis posla
Kad si referent prodaje u putničkoj agenciji Online Croatia onda to znači da svaki dan pokušavaš pronaći idealan smještaj za odmor za više od 50 klijenata i pritom surađuješ sa jako velikim brojem starih i novih partnera koji pružaju usluge tog smještaja.

Uvjeti
– imaš napredno znanje u korištenju kompjuterom. To znači da se kompjutora ne bojiš, da ti netko ne treba objašnjavati osnove Outlooka, Worda i Excela, a posebice znaš pretraživati po internetu. Ako te John pita kad je autobus za Split pronaći ćeš tu informaciju…jer želiš da John ima bezbrižan odmor.

– odlično govoriš i pišeš engleski jezik i dobro se služiš s još jednim od ovih svjetskih jezika: talijanski, njemački, francuski, češki ili poljski. Da, znaš koristiti i spell check i translator, kao pomoć, ali isto tako znaš objasniti gdje je plaža… odmah na telefon Johnu.

– poznaješ poslovnu korespondenciju i što ona znači, započinješ mailove sa Poštovani, nedostaju nam fotografije kupaonice… a ne Ej Ivane, fale nam slike zahoda. Pritom nema veze kako Ivan piše, jer ti poznaješ hrvatski jezik i pismo.

– znaš voditi razgovore, ne dogovaraš suradnju pola sata, a da ništa nisi dogovorio, odlučan si i shvaćaš kad taj novi partner ne treba biti naš novi partner, a kad treba… jer s jedne strane vidiš potražnju pa prepoznaješ (ili ne) i pravu ponudu. I pritom si ljubazan, ali odlučan.

– poznaješ svoj grad, svoju zemlju, cestu, gdje je ronilački klub, restoran, gdje klijenti mogu unajmiti kajak, krećeš se na Google mapi s čovječuljcima bez ikakvih problema… sve kako bi uvijek dao točnu i najbolju informaciju Johnu.
– često odgovaraš na uvijek ista pitanja i sa smiješkom objašnjavaš da se u Hrvatskoj koriste kune, a ne euri, da je vrijeme uglavnom sunčano ljeti, da u nas plaže nisu privatne (zasad), da je i šljunčana plaža pogodna za djecu… Nemaš uvijek sve dostupne informacije i odgovore na sva pitanja, ali se potrudiš naći ih bilo kod kolega, na internetu, na mapi… i nije ti svejedno kako će Johnu biti na odmoru!

– gotovo svaki dan, a često iz sata u sat, radiš više poslova odjednom i multitasking ti ne predstavlja nikakav problem… dok pričaš na telefon pretražuješ najpogodniji apartman za Johna.

– u okruženju si svaki dan sa kolegama. Znaš što oni rade, slušaš, učiš i pitaš, ali ne gnjaviš. Surađuješ s njima, ne protiv njih, uskačeš kad im treba… i oni uskaču tebi… Nema lošeg posla kojeg uvaljuješ njima, ne izvlačiš se kad treba skuhat kavu, oprat šalice ili pomest ured…

– ne razmišljaš o novim cipelama dok upisuješ da je udaljenost od mora 50 umjesto 500 metara nego si prisutan i točan. I provjeravaš… uvijek sve provjeravaš kako bi John imao odličan odmor.

– educiraš se, o raznim temama, da bi razumio klijenta, partnera i kolegu…

Ako ste se zgrozili time što sve morate znati, osjetili nelagodu i umor od mogućnosti da stalno osvajate nove teme i pomažete Johnu… ovo nije vaša priča.

Ako se vidite u ovoj priči, puni ste energije i želite pomoći Johnu… prijavite se i to ovdje.

Pročitajte još

KAKO IZBIJELITI JAJA? S octom i vodom u tri jednostavna koraka

Dulist

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist