Natrag
20.2.2019 13:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

Gdje sa srednjim školama?

5.4.2012 @ 18:23 Baldo Marunčić Aktualno
2;2

Podijelite:

Smještaj srednjih škola na području Dubrovnik bila je tema sastanka na kojem su sudjelovali župan Nikola Dobroslavić, gradonačelnik Andro Vlahušić i rektor Sveučilišta u Dubrovniku Mateo Milković.

Naime, dio srednjih škola nema odgovarajuće uvjete za rad prema standardima, a osobito za rad u jednoj smjeni. Stoga je županijski Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i sport napravio analizu stanja i predložio moguća rješenja tog problema.
 
S rektorom Milkovićem razgovaralo se o mogućnosti da se neka pitanja prostora srednjih škola riješe u prostorima u Lapadu koje će Sveučilište uskoro napustiti te o vili Eliza.
 
Probleme sa smještajem imaju obrtnička, ekonomska, medicinska te ugostiteljsko-turistička škola. Na sastanku je dogovoreno kako će se napraviti analiza mogućnosti premještaja škola u prostorije Sveučilišta te kroz adaptaciju postojećih prostora.
 
Na sljedećem sastanku  iznijet će se i konkretni prijedlozi rješenja problema smještaja dubrovačkih srednjih škola.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana