Natrag
25.3.2019 11:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

Gdje je zapeo dubrovački Manhattan?

19.8.2014 @ 8:04 Dulist Grad

Podijelite:

Više od godinu i pol dana nema nikakvih pomaka oko 90 milijuna eura vrijednog projekta poslovno-stambenog kompleksa u prostoru bivše tvornice ulja Radeljević.

Dubrovački Manhattan zapeo je očito u vlasničkim pretumbavanjima tvrtke IGH. Krajem 2012. godine su, naime, javnosti predstavljeni radovi za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja ovog kompleksa i od tada projekt stoji u ladicama. Ne treba zaboraviti kako je prvotni rok za završetak Radeljevića trebao biti kolovoz 2013. godine, a taj datum još uvijek je istaknut na službenoj web stranici Instituta IGH. Radeljević ne da nije završen, nego još uvijek ne postoji model njegove realizacije.

Čeka se vlasnik
– Proveden je javni arhitektonski natječaj te je odabran prvonagrađeni rad, što znači da je urbanistički i arhitektonski definiran prostor bivše tvornice ulja Radeljević kao važan dio sekundarnog centra grada Dubrovnika. S obzirom da je uspješno okončan postupak vlasničke transformacije tvrtke IGH, koja je 100-postotni vlasnik tvrtke Radeljević d.o.o, aktualni većinski vlasnik….

Više o svemu možete pročitati u našem tiskanom izdanju!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana