Natrag
19.2.2019 22:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

Gdje je nestao Niko Šalja?

13.2.2013 @ 13:07 Baldo Marunčić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Gdje je nestao Niko Šalja? Pitali su se to brojni poklonici ovog SDP-ovca koji su danas pratili njegovu aktivnost na društvenoj mreži Facebook.

Naime, zamjenik gradonačelnika i SDP-ov kandidat za gradonačelnika na idućim lokalnim izborima otvorio je danas posebnu Facebook stranicu na svoje ime. Šalja je tako, osim osobnog korisničkog profila, odlučio imati i svoju službenu stranicu, pomoću koje se može steći puno više poklonika.

Premda se činilo kako će tehnički potkovani Šalja početi 'sakupljati' prve lajkere, odnosno podupiratelje njegove kandidature na idućim izborima, uslijedio je – šok!

Taman kad smo i mi htjeli 'lajkati' njegovu stranicu više je nismo mogli pronaći. Je li Šalja naglo odustao od ideje ili je možda pritisnuo neku krivu tipku nismo uspjeli saznati.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana