Aktualno

GASTROBIT-GRC GRUPA Povoljna i kvalitetna programska rješenja te oprema za ugostitelje

Bliži se Advent kada će u Dubrovniku već tradicionalno četvrtu godinu za redom započeti Dubrovački zimski festival. Gastrobit-GRC grupa uz tehničku podršku u Dubrovniku bit će dio ove Adventske priče i ponudit će ugostiteljima najam opreme te SMART i THOR programskih rješenja.

Za vrijeme trajanja Dubrovačkog zimskog festivala, Gastrobit-GRC nudi najam opreme i programskog rješenja po promotivnim cijenama, a ponuda uključuje:

All-in-one računalo s integriranim monitorom na dodir renomiranog proizvođača “Shuttle” s POS printerom i dodatnom periferijom, SMART pos programsko rješenje za izdavanje računa sa ili bez robno-materijalnog knjigovodstva te SMART mobile aplikaciju koja je idealna za voditelje ili vlasnike ugostiteljskih objekata jer daje mogućnost uvida u poslovanje bez potrebe za stalnom prisutnošću na prodajnom mjestu.

Gastrobit-GRC grupa veliku brigu posvećuje svojim korisnicima te pored kvalitetnog hardvera i softvera omogučava vrhunsku uslugu tehničke podrške i servisa. Pored 5 servisnih centara u Hrvatskoj, Gastrobit-GRC grupa se može pohvaliti mrežom profesionalno obučenih distributera i tehničke podrške koja pravoremeno djeluje kako u drugim gradovima tako i u Dubrovniku.

O tvrtci:

Gastrobit-GRC grupa je vodeća hrvatska tvrtka sa 20 godina iskustva u izradi profesionalnih rješenja za praćenje robnog poslovanja u malo i veleprodaji, proizvodnji, ugostiteljstvu i hotelijerstvu ali i kompletnom sustavu za računovodstvo i financije. O kvaliteti rada i programskih rješenja svjedoče brojne nagrade i priznanja, a zahvaljujući profesionalnom odnosu prema korisnicima danas se može pohvaliti s preko 15.000 instaliranih aplikacija diljem Hrvatske. Programska rješenja za ugostiteljsku i uslužnu djelatnost, hotele i hostele, sustav za sportske udruge i naplatu članarina su samo neke od usluga koje Gastrobit-GRC grupa može ponuditi.

Ukoliko želite saznati više o najmu opreme, programskim rješenjima te općenito o uslugama Gastrobit Grc grupe obratite se distributeru za Dubrovnik na broj telefona 0959012828.

Pročitajte još

KORČULANSKI PČELAR VLAHO KOMPARAK Od meda se može preživjeti, a od turizma živjeti. Napravio sam idealan spoj!

Barbara Đurasović

Državna matura uspješnija od prošlogodišnje, ‘palo’ 60 posto manje učenika

Dulist

NOVE MJERE Od danas u spenzu s maskom!

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija