Aktualno

GASTROBIT-GRC GRUPA Povoljna i kvalitetna programska rješenja te oprema za ugostitelje

Bliži se Advent kada će u Dubrovniku već tradicionalno četvrtu godinu za redom započeti Dubrovački zimski festival. Gastrobit-GRC grupa uz tehničku podršku u Dubrovniku bit će dio ove Adventske priče i ponudit će ugostiteljima najam opreme te SMART i THOR programskih rješenja.

Za vrijeme trajanja Dubrovačkog zimskog festivala, Gastrobit-GRC nudi najam opreme i programskog rješenja po promotivnim cijenama, a ponuda uključuje:

All-in-one računalo s integriranim monitorom na dodir renomiranog proizvođača “Shuttle” s POS printerom i dodatnom periferijom, SMART pos programsko rješenje za izdavanje računa sa ili bez robno-materijalnog knjigovodstva te SMART mobile aplikaciju koja je idealna za voditelje ili vlasnike ugostiteljskih objekata jer daje mogućnost uvida u poslovanje bez potrebe za stalnom prisutnošću na prodajnom mjestu.

Gastrobit-GRC grupa veliku brigu posvećuje svojim korisnicima te pored kvalitetnog hardvera i softvera omogučava vrhunsku uslugu tehničke podrške i servisa. Pored 5 servisnih centara u Hrvatskoj, Gastrobit-GRC grupa se može pohvaliti mrežom profesionalno obučenih distributera i tehničke podrške koja pravoremeno djeluje kako u drugim gradovima tako i u Dubrovniku.

O tvrtci:

Gastrobit-GRC grupa je vodeća hrvatska tvrtka sa 20 godina iskustva u izradi profesionalnih rješenja za praćenje robnog poslovanja u malo i veleprodaji, proizvodnji, ugostiteljstvu i hotelijerstvu ali i kompletnom sustavu za računovodstvo i financije. O kvaliteti rada i programskih rješenja svjedoče brojne nagrade i priznanja, a zahvaljujući profesionalnom odnosu prema korisnicima danas se može pohvaliti s preko 15.000 instaliranih aplikacija diljem Hrvatske. Programska rješenja za ugostiteljsku i uslužnu djelatnost, hotele i hostele, sustav za sportske udruge i naplatu članarina su samo neke od usluga koje Gastrobit-GRC grupa može ponuditi.

Ukoliko želite saznati više o najmu opreme, programskim rješenjima te općenito o uslugama Gastrobit Grc grupe obratite se distributeru za Dubrovnik na broj telefona 0959012828.

Pročitajte još

SPASITE NEČIJI ŽIVOT! Odazovite se akciji Crvenog križa

Dulist

ISPLATI SE BITI POŠTEN! Neočekivana nagrada djelatniku Čistoće Mateu Mimici

Dulist

Valamar isplaćuje posebnu nagradu zaposlenicima za uspješnu sezonu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija