Natrag
22.2.2019 07:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

GASTROBIT-GRC GRUPA Povoljna i kvalitetna programska rješenja te oprema za ugostitelje

22.11.2018 @ 9:15 Dulist duLIst Promo
4;4

Podijelite:

Bliži se Advent kada će u Dubrovniku već tradicionalno četvrtu godinu za redom započeti Dubrovački zimski festival. Gastrobit-GRC grupa uz tehničku podršku u Dubrovniku bit će dio ove Adventske priče i ponudit će ugostiteljima najam opreme te SMART i THOR programskih rješenja.

Za vrijeme trajanja Dubrovačkog zimskog festivala, Gastrobit-GRC nudi najam opreme i programskog rješenja po promotivnim cijenama, a ponuda uključuje:

All-in-one računalo s integriranim monitorom na dodir renomiranog proizvođača “Shuttle” s POS printerom i dodatnom periferijom, SMART pos programsko rješenje za izdavanje računa sa ili bez robno-materijalnog knjigovodstva te SMART mobile aplikaciju koja je idealna za voditelje ili vlasnike ugostiteljskih objekata jer daje mogućnost uvida u poslovanje bez potrebe za stalnom prisutnošću na prodajnom mjestu.

Gastrobit-GRC grupa veliku brigu posvećuje svojim korisnicima te pored kvalitetnog hardvera i softvera omogučava vrhunsku uslugu tehničke podrške i servisa. Pored 5 servisnih centara u Hrvatskoj, Gastrobit-GRC grupa se može pohvaliti mrežom profesionalno obučenih distributera i tehničke podrške koja pravoremeno djeluje kako u drugim gradovima tako i u Dubrovniku.

O tvrtci:

Gastrobit-GRC grupa je vodeća hrvatska tvrtka sa 20 godina iskustva u izradi profesionalnih rješenja za praćenje robnog poslovanja u malo i veleprodaji, proizvodnji, ugostiteljstvu i hotelijerstvu ali i kompletnom sustavu za računovodstvo i financije. O kvaliteti rada i programskih rješenja svjedoče brojne nagrade i priznanja, a zahvaljujući profesionalnom odnosu prema korisnicima danas se može pohvaliti s preko 15.000 instaliranih aplikacija diljem Hrvatske. Programska rješenja za ugostiteljsku i uslužnu djelatnost, hotele i hostele, sustav za sportske udruge i naplatu članarina su samo neke od usluga koje Gastrobit-GRC grupa može ponuditi.

Ukoliko želite saznati više o najmu opreme, programskim rješenjima te općenito o uslugama Gastrobit Grc grupe obratite se distributeru za Dubrovnik na broj telefona 0959012828.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana