Sport

“Gadan je taj tenis sport”

"Gadan je taj tenis sport"

Drugu godinu zaredom u Dubrovniku je počeo Ljetni teniski kamp s Goranom Ivaniševićem.

Na terenima u Gospinom polju  dječaci i djevojčice iz Dubrovnika i cijelog svijeta imaju priliku učiti tajne ove igre od pobjednika Wimbledona i jednog od najboljih hrvatskih sportaša uopće.

– Ove godine će biti 18 djece u kampu, ali za razliku od prošle godine biti će djece iz Amerike, Švedske, BiH, Hrvatske, Ukrajine itd. Jako smo zadovoljni odazivom rekao je trener teniskog centra Ragusa Pasko Barović te dodao kako će kruna sedmodnevnog kampa biti Kid's day na Stradunu koji će se održati u subotu 03.08. od 18 – 21 sat.

– Ove godine očekujem samo da djeca nešto nauče i da se vrate iduće godine. Ja se iskreno nadam da ćemo im pomoći da budu sigurniji na terenu. Razvoj dubrovačkog tenisa je tu jako bitan. Vi imate u Gradu jednu superzvijezdu, Anu Konjuh, nadam se da će i ona kroz ovaj kamp pomoći da se još jedna takva zvijezda rodi u Dubrovniku – rekao je Goran Ivanišević.

-Gadan je taj tenis sport, treba tu puno odricanja, puno svega da se poklopi, kako tenisa, tako i glave. Ja se nadam da ćemo kroz ovih pet godina da se što više djece bavi tenisom. Mi Dalmatinci smo jako talentirani sa balunima, to tako treba ostati – zaključio je Ivanišević.

Pročitajte još

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist