Natrag
21.2.2019 15:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Gadan je taj tenis sport”

29.7.2013 @ 12:47 Nikša Miletić Sport
10;10

Podijelite:

Drugu godinu zaredom u Dubrovniku je počeo Ljetni teniski kamp s Goranom Ivaniševićem.

Na terenima u Gospinom polju  dječaci i djevojčice iz Dubrovnika i cijelog svijeta imaju priliku učiti tajne ove igre od pobjednika Wimbledona i jednog od najboljih hrvatskih sportaša uopće.

– Ove godine će biti 18 djece u kampu, ali za razliku od prošle godine biti će djece iz Amerike, Švedske, BiH, Hrvatske, Ukrajine itd. Jako smo zadovoljni odazivom rekao je trener teniskog centra Ragusa Pasko Barović te dodao kako će kruna sedmodnevnog kampa biti Kid's day na Stradunu koji će se održati u subotu 03.08. od 18 – 21 sat.

– Ove godine očekujem samo da djeca nešto nauče i da se vrate iduće godine. Ja se iskreno nadam da ćemo im pomoći da budu sigurniji na terenu. Razvoj dubrovačkog tenisa je tu jako bitan. Vi imate u Gradu jednu superzvijezdu, Anu Konjuh, nadam se da će i ona kroz ovaj kamp pomoći da se još jedna takva zvijezda rodi u Dubrovniku – rekao je Goran Ivanišević.

-Gadan je taj tenis sport, treba tu puno odricanja, puno svega da se poklopi, kako tenisa, tako i glave. Ja se nadam da ćemo kroz ovih pet godina da se što više djece bavi tenisom. Mi Dalmatinci smo jako talentirani sa balunima, to tako treba ostati – zaključio je Ivanišević.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana