DuList IN

FUTURA Prijavite se na besplatne radionice robotike

FUTURA Prijavite se na besplatne radionice robotike

Informatički klub Futura otvorio je prijave na novi ciklus besplatnih radionica robotike za učenike osnovnih škola od 5. do 8. razreda, učenike srednjih škola, te studente i građane, koje će se održavati u zgradi Razvojne agencije DURA-e.

Radionice će se održavati utorkom od 17 do 19 sati, počevši od 14. studenog grupa Autobots, odnosno od 21. studenog grupa Decepticons. Na radionicama će se raditi s Fischertechnik i Arduino tehnologijom.

-Na Radionice robotike se svi zainteresirani mogu prijaviti ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/robotika-prijava. I novi i stari polaznici se moraju prijaviti. Važno je da se svi prijave da možemo polaznike podijeliti u grupe. Prijave na radionice robotike traju do 11. studenog 2017. Molili bi roditelje da radionice ne prijavljuju djecu mlađu od 5. razreda osnovne škole – poručuju iz Future.

-Pozivamo polaznike na drugi Robo.DU Day u subotu 11. studenog na Kampus Sveučilišta u Dubrovniku od 10 sati, na kojem će biti zanimljiva predavanja, demonstracije i radionice. U 12.30 sati na Robo.DU Dayu ovogodišnji polaznici radionica robotike će se podijeliti u grupe. Informatički klub Futura radionice robotike organizira uz potporu Sveučilišta u Dubrovniku, Grada Dubrovnika, Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika i Razvojne agencija Grada Dubrovnika (DURA) – kažu iz Future.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist