Natrag
23.4.2018 19:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

FUTURA Prijavite se na besplatne radionice robotike

8.11.2017 @ 18:11 Dulist dulist IN

Podijelite:

Informatički klub Futura otvorio je prijave na novi ciklus besplatnih radionica robotike za učenike osnovnih škola od 5. do 8. razreda, učenike srednjih škola, te studente i građane, koje će se održavati u zgradi Razvojne agencije DURA-e.

Radionice će se održavati utorkom od 17 do 19 sati, počevši od 14. studenog grupa Autobots, odnosno od 21. studenog grupa Decepticons. Na radionicama će se raditi s Fischertechnik i Arduino tehnologijom.

-Na Radionice robotike se svi zainteresirani mogu prijaviti ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/robotika-prijava. I novi i stari polaznici se moraju prijaviti. Važno je da se svi prijave da možemo polaznike podijeliti u grupe. Prijave na radionice robotike traju do 11. studenog 2017. Molili bi roditelje da radionice ne prijavljuju djecu mlađu od 5. razreda osnovne škole – poručuju iz Future.

-Pozivamo polaznike na drugi Robo.DU Day u subotu 11. studenog na Kampus Sveučilišta u Dubrovniku od 10 sati, na kojem će biti zanimljiva predavanja, demonstracije i radionice. U 12.30 sati na Robo.DU Dayu ovogodišnji polaznici radionica robotike će se podijeliti u grupe. Informatički klub Futura radionice robotike organizira uz potporu Sveučilišta u Dubrovniku, Grada Dubrovnika, Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika i Razvojne agencija Grada Dubrovnika (DURA) – kažu iz Future.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana