DuList IN

FUTURA Kreću nove informatičke radionice

FUTURA Kreću nove informatičke radionice

Informatički klub Futura kreće s četiri nova ciklusa besplatnih radionica u školskoj godini 2016.-2017..

Riječ je o radionicama ‘Liga programiranja u Pythonu’, ‘Osnove programiranja u C-u’, ‘Napredno programiranje i algoritmi’ te ‘Robotika’.

Treća Liga programiranja u Pythonu za osnovne škole će se održavati svaku drugu subotu počevši od 22. listopada od 9 do 12 sati u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 41, učionica 164. Za Ligu programiranja treba se prijaviti kod svog nastavnika / nastavnice Informatike u školi ili na našu e-mail adresu: futura.dubrovnik@gmail.com.

Radionice osnova programiranja u programskom jeziku C će se održavati svaku drugu subotu počevši od 29. listopada od 9 do 12 sati u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 41, učionica 164. Radionice su namijene srednjoškolcima i studentima. Na radionice osnova programiranja u C-u se možete prijaviti ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/prijava-c.

Radionice Napredno programiranje i algoritmi će se održavati svaki drugi četvrtak počevši od 3. studenog ili 17. studenog (naknadno će biti određen termin prve radionice) od 17 do 20 sati u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 41, učionica 164. Radionice su namijene osnovnoškolcima, srednjoškolcima i studentima. Na radionice naprednog programiranja i algoritama se možete prijaviti ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/prijava-algoritmi.

Radionice robotike su namijenjene učenicima osnovnih škola od 5. do 8. razreda, učenicima srednjih škola, te studentima i odraslima. Na radionicama će se raditi s Fischertechnik i Arduino tehnologijom. Mjesto održavanja Radionica robotike ove godine je DURA Razvojna agencija Grada Dubrovnika, Branitelja Dubrovnika 15, na 2 katu. Radionice će se održavati utorkom od 16:30 do 18:30 sati, počevši od 8. studenog grupa Autobots, odnosno od 15. studenog grupa Decepticons. Na Radionice robotike se možete prijaviti ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/robotika-prijava. Prošlogodišnji polaznici se također moraju prijaviti. Važno je da se svi prijave da možemo polaznike podijeliti u grupe. Prijave na radionice robotike traju do 2. studenog. Molili bi roditelje da radionice ne prijavljuju djecu mlađu od 5. razreda osnovne škole.

Informatički klub Futura sve radionice organizira u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, a uz potporu Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika. Partner na Radionicama robotike je i DURA Razvojna agencija Grada Dubrovnika, u čijim prostorima će se održavati radionice.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist