Grad

Franković: Vlahušić je zastrašivao javnost, a da smo ga poslušali bacili bi u vjetar 40 milijuna kuna!

Nedugo nakon Vlahušićevog obraćanja javnosti, konferenciju za novinare na temu javne garaže odnosno pravorijeka arbitražnog suda po kojem Grad ne treba ništa platiti Midia grupi održao je i predsjednik dubrovačkog Gradskog vijeća Mato Franković.
”Sada je jasno zašto se se isplatilo prije godinu dana srušiti Proračun Grada Dubrovnika i održati nove izbore. Da smo tada prihvatili tripartitni sporazum između Grada, Midia grupe i PBZ-a na kojem je inzistirao Vlahušić bacili bi tih 40 milijuna kuna u vjetar”, rekao je Franković te čestitao svim vijećnicima koji su u prosincu 2014. godine odbili podržati proračun zbog čega su se u Dubrovniku održali prijevremeni izbori.
”Vlahušić se do danas nije ispričao sugrađanima za zastrašivanja kadaje tvrdio ako ne prihvatimo sporazum da će šteta za Grad biti veća od 200 milijuna kuna. On je zbog želje da ostane na vlasti bio spreman prodati ovaj Grad za 40 milijuna kuna”, rekao je Franković te dodao kako će Gradsko vijeće nakon ovog pitanja uskoro riješiti i pitanje groblja na Dubcu, kao i problem Društva prijatelja dubrovačke starine.

Pročitajte još

Danas je 27. obljetnica oslobođenja Rijeke dubrovačke i deblokade Dubrovnika

Dulist

RADNA AKCIJA Građani s komunalcima očistili zarasle površine na Gorici

Dulist

NIKOLA BABIĆ U našem kotaru nema ‘šminkera’, treba zasukati rukave

Leona Rašica