Natrag
21.2.2019 21:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

FRANKOVIĆ ‘Vijeće civilnog društva moglo se potruditi i pogledati snimku Gradskog vijeća’

14.1.2016 @ 19:04 Dulist Aktualno

Podijelite:

Prije nego ste pristali biti oružje u rukama osuđenog gradonačelnika trebali ste pregledati snimku sjednice Gradskog vijeća – napisano je u reakciji Gradskog odbora HDZ-a grada Dubrovnika na današnju objavu Civilnog vijeća društva grada Dubrovnika.

Podsjetimo, Civilno vijeće oštro je osudilo i zatražilo uklanjanje dva amandmana prošle sjednice Gradskog vijeća, prema kojima su poduzeću Baseline i Udruzi za podršku i poticanje zajedništva Hrvatska pomaže iz Zagreba.
Prenosimo priopćenje Gradskog odbora HDZ-a:

”Iznenađeni smo priopćenjem Vijeća civilnog društva Grada Dubrovnika posebno dijelom u kojem upućuju zahtjev Gradskom vijeću za poništenje Amandmana broj 6 koalicije HDZ-HSS-HSS-HSLS – HSP AS obzirom da navedeni amandman na sjednici Gradskog vijeća nije usvojen.

Kada ste već pristali biti oružje u rukama Andra Vlahušića mogli ste se bar toliko potruditi i pregledati snimku sjednice Gradskog vijeća u kojoj prilikom osvrta na Amandman broj 6 kluba vijećnika HDZ-a i koalicijskih partnera gradonačelnik Vlahušić kaže: „300 tisuća kuna je osigurao amandmanom gradonačelnik, a dodano je još 150 tisuća kuna sa stavke koje je predvidio klub HDZ-a i on iznosi ukupno 450 tisuća kuna i postaje sastavni dio amandmana“.

Nadalje, potpuno pogrešno ističete kako je Amandman br. 8 kluba vijećnika HDZ-HSS-HSLS-HSP AS predvidio dodjeljivanje sredstava poduzeću Baseline u iznosu od 100 000,00 kn – to je potpuna neistina. Amandman kluba vijećnika HDZ-a i koalicijskih partnera je predvidio subvenciju dijela troška korištenja usluga Baseline-a po sličnom principu kako to radi i Caritas Dubrovačke biskupije, a čime se roditeljima djece sa posebnim potrebama omogućuje povoljnije korištenje usluga Baseline-a, što je uostalom i bila inicijativa roditelja koji su korisnici usluga jedinog takvog kabineta na području Dubrovačko-neretvanske županije.

S poštovanjem,
Mato Franković
Predsjednik
Gradski odbor HDZ-a grada Dubrovnika”

Komentari





O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana