Politika

FRANKOVIĆ UZVRATIO SDP-OVCU ‘Glavni akter ‘pogodovanja’ je Jadran Barač’

Gradonačelnik Mato Franković reagirao je na današnje priopćenje gradskog vijećnika SDP-a Jadrana Barača, na temu ukidanja statusa puta na dijelu Liechtensteinovog puta, u kojem Barač tvrdi da je Franković ‘glavni akter ‘pogodovanja’ Primorje gradnji’, a koje prenosimo u cijelosti.

-Gradski vijećnik SDP-a Jadran Barač sudjelovao je na 12. sjednici Gradskog vijeća, održanoj 28. svibnja 2018. godine te je pred sobom imao pet dokumenata vezanih uz točku dnevnog reda kojom se utvrđivao prijedlog zaključka o ukidanju statusa puta na dijelu Liechtensteinovog puta. Imao je pred sobom zahtjev tvrtke Primorje gradnja za otkup 723 metra četvorna zemljišta u vlasništvu Grada Dubrovnika, očitovanje Upravnog odjela za promet, pregledni nacrt lokacije, izvadak iz zemljišne knjige te lokacijsku dozvolu u skladu s GUP-om Grada Dubrovnika.

Na osnovu navedenih dokumenata gospodin vijećnik Jadran Barač je prilikom glasovanja podržao prijedlog, a koji je usvojen bez ikakve rasprave i to jednoglasnom odlukom vijećnika.

Stoga, ako vijećnik Barač smatra da je nešto sporno u provedenoj proceduri ukidanja statusa puta na dijelu Liechtensteinovog puta, a kad već najavljuje mogućnost prijave DORH-u, trebao bi prijaviti i sam sebe. Naime, iz navedenog je jasno da je, podržavajući prijedlog na sjednici Gradskog vijeća, upravo on, kao gradski vijećnik, postao glavni akter ‘pogodovanja’ – stoji u reakciji dubrovačkog gradonačelnika Mata Frankovića.

Pročitajte još

Koje rješenje za bankomate predlaže Jadran Barač?

Dulist

HNS-ovci: ‘Udarac po džepu jedini je lijek za najezdu bankomata’

Dulist

SRĐEVCI O BankoMATU Gradske službe mogle su već odavno djelovati

Dulist