Politika

Franković s građanima na gruškoj placi

Franković gruška placa

Kandidat za gradonačelnika, Mato Franković, jutro je proveo družeći se građanima na placi u Gružu razgovarajući s njima o njihovom viđenju Grada i aktualnim problemima.

U sklopu programa „Za duplo bolji grad“ Franković posebno ističe ravnomjerni razvoj Grada kao prioritet prosperiteta i napretka Dubrovnika. Zato je jutros s građanima pričao o konkretnim mjerama i projektima koje planira provesti u Gružu te s koje će direktno utjecati na bolji život građana u tom dijelu grada.

Ljudi su bili susretljivi prema Frankoviću te su ga pitali konkretna pitanja o tome kako i kada planira provesti kapitalne projekte koje je naveo u svom programu.

U razgovoru s građanima Franković je pitao kako su zadovoljni s vodom koju piju, na što su građani odgovorili da strahuju čim kiša počne padati jer znaju da obilnije oborine uzrokuju zamućenje vode. Franković je ovaj problem odredio kao prioritet u svojoj kampanju te je obećao rješavanje prijeko potrebnog pročistać na Ombli u godinu dana.

Još malo više od tjedan dana dijeli nas od prijevremenih izbora za gradonačelnika u Gradu, a Franković neumorno obilazi dijelove grada te priča o ključnim projektima i investicijama koje mogu napraviti duplo bolji Grad.

 

GO HDZ Dubrovnik

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist