Grad

Franković raspisao natječaje za dva pročelnička mjesta

Franković raspisao natječaje za dva pročelnička mjesta

Gradonačelnik Mato Franković konačno je krenuo s natječajima za pročelničke pozicije. Tako su u četvrtak, 16. studenog objavljeni natječaji za pročelnike upravnih odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo te za izgradnju i upravljanje projektima.

UO za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo do dolaska nove gradske vlasti dugi niz godina vodio je Miho Katičić, koji je potom imenovan za privremenog pročelnika.

Za ovo se radno mjesto traži magistar struke ili stručni specijalist humanističke ili ekonomske struke s najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

Već se neko vrijeme neslužbeno može čuti kako će Katičića zamijeniti Dživo Brčić, inače ravnatelj Umjetničke škole Luke Sorkočevića koji je za DuList još krajem kolovoza rekao kako se već zahvalio Nastavničkom vijeću škole na dosadašnjoj suradnji te objavio kako će Školskom odboru dati prijedlog da se do izbora novog ravnatelja škole kao vršitelj dužnosti imenuje Slobodan Begić, profesor ove škole, istaknuti dubrovački dirigent i dio Kvarteta Sorkočević.

U novoosnovanom upravnom odjelu za izgradnju i upravljanjem projektima danas je kao privremena pročelnica Irena Kričković Labaš.

Novi pročelnik mora biti magistar struke ili stručni specijalist građevinske ili arhitektonske struke s najamnje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

Ovdje treba podsjetiti i kako su nedavno iz Grada Dubrovnika na upit Dulista istaknuli kako natječaji za nove pročelnike neće biti raspisani odjednom nego u fazama, ‘kako bi se što više ljudi moglo javiti za određena radna mjesta’.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist