Natrag
18.7.2018 05:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

FRANKOVIĆ O REVIZIJI STANOVA ‘Imaju prihode od 10 tisuća kuna po članu obitelji, a koriste gradski stan!’

6.11.2017 @ 20:33 Dulist Grad

Podijelite:

Tijekom rasprave o davanju u najam dva stana za potrebe Opće bolnice Dubrovnik i Doma zdravlja Dubrovnik za smještaj liječnika potaknuto je i pitanje revizije gradskih stanova, odnosno korisnika tih stanova.

Prema riječima gradonačelnika Mata Frankovića revizija je pri kraju, a dosadašnji rezultati pokazali su da 21 stan koriste osobe koje za to nemaju pravo. naime, ili imaju riješeno stambeno pitanje na području Dubrovnika ili po glavi obitelji imaju veća primanja nego je to predviđeno gradskom odlukom.

-Kad dođe vrijeme za to imat ćete uvid u navedeno, ali neke obitelji imaju prihode od skoro 10 tisuća kuna po glavi obitelji, a koriste gradski stan, a ima i onih s 4 tisuće kuna primanja po članu obitelji. Oni uzimaju te stanove nekome potrebitijem – rekao je Franković ne želeći govoriti o imenima.
Na to se nadovezao MOST-ov vijećnik Maro Kristić koji smatra kako se takve treba prozvati imenom i prezimenom, ako i onoga tko im je takvo nešto omogućio.
-Pozivam ih da napuste stanove prije nego revizija bude gotova. Ja ću ih prvi prozvati imenom i prezimenom – rekao je Kristić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana