Grad

FRANKOVIĆ O NESTANKU STRUJE NA PILAMA Ovo je izdvojeni slučaj i ne treba nas zabrinjavati

FRANKOVIĆ O NESTANKU STRUJE NA PILAMA Ovo je izdvojeni slučaj i ne treba nas zabrinjavati

Ovo je nešto što se može dogoditi i ne treba nas zabrinjavati. Ne treba raditi dramu, nema potrebe za to – komentirao je dubrovački gradonačelnik Mato Franković nestanak struje na Pilama zbog kvara na trafostanici. Podjetimo, sinoć oko 22 i 30 sat došlo je do kvara na trafostanici u parku Pile. Iz tog razloga bez opskrbe električnom energijom je područje Pila i srednjeg Konala.
-Nije dobro da nam struja nestaje, ali moramo znati kakvu infrastrukturu imamo. Vidimo da je Elektrojug vrlo brzo reagirao na otklanjanju kvara – rekao je Franković.
-Činjenica je da je sustav preopterećen dijelom i brojnim klimatizacijskim uređajima pa i svim drugim uređajima u ugostiteljstvu i očito nije mogao izdržati. Na našem elektrosustavu HEP radi, prije nekoliko godina imali smo značajne probleme koji su sad puno manji i puno je manje nestanaka struje. Ovo je izdvjeni slučaj. Imamo problema s Lapadom i s nekim drugim dijelovima grada na kojima HEP radi i pokušava to riješiti, ali ovo se može dogoditi i ne vidim to kao nešto što bi nas trebalo zabrinjavati – rekao je gradonačelnik Franković.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović