Grad

FRANKOVIĆ O NESTANKU STRUJE NA PILAMA Ovo je izdvojeni slučaj i ne treba nas zabrinjavati

Ovo je nešto što se može dogoditi i ne treba nas zabrinjavati. Ne treba raditi dramu, nema potrebe za to – komentirao je dubrovački gradonačelnik Mato Franković nestanak struje na Pilama zbog kvara na trafostanici. Podjetimo, sinoć oko 22 i 30 sat došlo je do kvara na trafostanici u parku Pile. Iz tog razloga bez opskrbe električnom energijom je područje Pila i srednjeg Konala.
-Nije dobro da nam struja nestaje, ali moramo znati kakvu infrastrukturu imamo. Vidimo da je Elektrojug vrlo brzo reagirao na otklanjanju kvara – rekao je Franković.
-Činjenica je da je sustav preopterećen dijelom i brojnim klimatizacijskim uređajima pa i svim drugim uređajima u ugostiteljstvu i očito nije mogao izdržati. Na našem elektrosustavu HEP radi, prije nekoliko godina imali smo značajne probleme koji su sad puno manji i puno je manje nestanaka struje. Ovo je izdvjeni slučaj. Imamo problema s Lapadom i s nekim drugim dijelovima grada na kojima HEP radi i pokušava to riješiti, ali ovo se može dogoditi i ne vidim to kao nešto što bi nas trebalo zabrinjavati – rekao je gradonačelnik Franković.

Pročitajte još

NOVI PLOVIDBENI RED Zadnji brod s Lokruma u 17 sati

Dulist

RUGLO NA ULAZU U GRAD Raspada se pločnik na Pilama!

Dulist

Napreduju radovi na drugoj etapi ceste kroz Gornja sela

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija