Politika

FRANKOVIĆ O AFERI REVELIN: ‘Kao kukavica skriva se od lica pravde Andro Vlahušić’

Bježeći od hrvatskog pravosuđa, manipulirajuć i i lažući, kao kukavica skriven u kantunu, skriva se od lica pravde Andro Vlahušić – rekao je na Gradskom vijeću gradonačelnik Mato Franković odgovarajući na pitanje Blaža Peza (HDZ) o aferi Revelin. Pezo je naglasio kako afera Revelin nikako da dobije sudski epilog.

-Zbog čega se nije tražila ništetnost ugovora za Revelin? Moglo se i za to, ali nema odgovora na to pitanje. Kako i na koji način se gospodarilo javnim prostorom, zašto se građanima oduzeo dio prihoda iz Revelina i je li zbog toga netko kriv, o tome je sve reklo državno odvjetništvo kada je podignulo optužnicu protiv bivšeg gradonačelnika Andra Vlahušića. Optužnica je prihvaćena i trebalo je započeti suđenje. Međutim, vještvom odvjetnika bježeći od hrvatskog pravosuđa, manipulirajuć i i lažući, kao kukavica skriven u kantunu, skriva se od lica pravde Andro Vlahušić. Znam da nije lako biti hrabar, najlakše je biti kukakvica, iza kantuna gledati i reći: O preskače mi srce, ne mogu doći časni sude na sud u Splitu, ali hrvatsko srce želi navijati za hrvatsku reprezentaciju pa odoh ja u Moskvu, tamo će se moje srce smiriti – rekao je gradonačelnik Mato Franković.

-Sramota da takvi ljudi imaju obraza išta reći dok ne dođu pred sud i ne obrane svoju čast ako još imaju prsta časti. Najlakše je biti kukakvica – poručio je dalje Franković.

Blaž Pezo bio je oštriji:

-Siguran sam da nije kukakvica, on je jedan kriminalac koji će ostati kriminalac do kraja života. Ostat će lopov, lažov i cirkusant – oštar je bio gradski vijećnik Blaž Pezo za govornicom Gradskog vijeća.

 

Pročitajte još

BARAČEV ODGOVOR VLADAJUĆIMA: Grad nije HDZ, Grad nije Mato Franković. Grad su svi građani!

Dulist

AKO POSTANE POVJERENICA Šuici se ‘smiješi’ vrtoglava mjesečna plaća

Dulist

HDZ ‘OPLEO’ PO SDP-U ‘Barač je treći put izdao interese Grada’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija