Politika

FRANKOVIĆ O AFERI REVELIN: ‘Kao kukavica skriva se od lica pravde Andro Vlahušić’

Bježeći od hrvatskog pravosuđa, manipulirajuć i i lažući, kao kukavica skriven u kantunu, skriva se od lica pravde Andro Vlahušić – rekao je na Gradskom vijeću gradonačelnik Mato Franković odgovarajući na pitanje Blaža Peza (HDZ) o aferi Revelin. Pezo je naglasio kako afera Revelin nikako da dobije sudski epilog.

-Zbog čega se nije tražila ništetnost ugovora za Revelin? Moglo se i za to, ali nema odgovora na to pitanje. Kako i na koji način se gospodarilo javnim prostorom, zašto se građanima oduzeo dio prihoda iz Revelina i je li zbog toga netko kriv, o tome je sve reklo državno odvjetništvo kada je podignulo optužnicu protiv bivšeg gradonačelnika Andra Vlahušića. Optužnica je prihvaćena i trebalo je započeti suđenje. Međutim, vještvom odvjetnika bježeći od hrvatskog pravosuđa, manipulirajuć i i lažući, kao kukavica skriven u kantunu, skriva se od lica pravde Andro Vlahušić. Znam da nije lako biti hrabar, najlakše je biti kukakvica, iza kantuna gledati i reći: O preskače mi srce, ne mogu doći časni sude na sud u Splitu, ali hrvatsko srce želi navijati za hrvatsku reprezentaciju pa odoh ja u Moskvu, tamo će se moje srce smiriti – rekao je gradonačelnik Mato Franković.

-Sramota da takvi ljudi imaju obraza išta reći dok ne dođu pred sud i ne obrane svoju čast ako još imaju prsta časti. Najlakše je biti kukakvica – poručio je dalje Franković.

Blaž Pezo bio je oštriji:

-Siguran sam da nije kukakvica, on je jedan kriminalac koji će ostati kriminalac do kraja života. Ostat će lopov, lažov i cirkusant – oštar je bio gradski vijećnik Blaž Pezo za govornicom Gradskog vijeća.

 

Pročitajte još

Kristić: Nisam u sukobu interesa, a bez institucija maske neće pasti

Dulist.hr

MASKE SU PALE? HDZ: Iza Kristićeve priče o Malom Stradunu stoji njegov obiteljski interes

Dulist

MARO KRISTIĆ Povezivanje Kalamote brodom Europa uvredljiva je gesta prema otočanima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija