Politika

FRANKOVIĆ ‘Nekretninski lobi mi je prijetio, izaći ću s imenima’

FRANKOVIĆ 'Nekretninski lobi mi je prijetio, izaći ću s imenima'

Nekretninski lobi uistinu je zavladao gradom. U jednom dijelu kada smo presjekli krake hobotnice krenule su i osobne prijetnje prema meni, o čemu ću više govoriti u sljedećim tjednima. Krenula je cijela priprema velikog medijskog napada na mene i to su mi direktno rekli da će se dogoditi ukoliko ne odustanem od promjene GUP-a. Vrlo skoro ću izaći s konkretnim imenima i prezimenima osoba koje stoje iza toga i koje će se maksimalno potruditi da me zaustave. Međutim, moj odgovor svima njima je da mogu baciti cijeli Srđ na moja leđa, ali ja ću promijentiti GUP – rekao je ovog petka na završnoj konferenciji za medije uoči parlamentarnih izbora gradonačelnik Mato Franković.

Na novinarski upit tragom napisa kako je Upravni odjel za izdavanje dozvola bio servis nekretninskog lobija, o tome zašto je čekao četvrtu godinu mandata da bi smijenio čelne ljude odjela, gradonačelnik je odgovorio kako postoje postuci kojim se utvrđuje kako nekome dati izvanredni otkaz ili razriješiti ga dužnosti te kako je za to potrebno vrijeme.

-Kad vam netko kaže da će vas oblatiti nije vam rekao da će vas ubiti pa se instutucije na prijavljivanje tako čega mogu samo nasmijati – odgovorio je gradonačelnik na pitanje hoće li se obratiti institucijama s obzirom da je iznio ozbiljne optužbe da su mu prijetili.

Franković je zaključio kako će promijeniti GUP bez obzira na ishod parlamentarnih izbora.

 

Pročitajte još

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist