Natrag
28.5.2018 11:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Franković: Ministar Marić će dati suglasnost za žičaru čim Grad dostavi ovaj dokument

1.12.2016 @ 14:18 Dulist Grad

Podijelite:

Na inicijativu predsjednika Gradskog vijeća Grada Dubrovnika Mata Frankovića održan je sastanak s ministrom financija Zdravkom Marićem na temu koncesijske naknade za žičaru, javljaju iz Gradskog vijeća.
Na sastanku se razgovaralo o rješenju nedoumica vezanih za dobivanje suglasnosti Ministarstva financija Republike Hrvatske na Zaključak Gradskog vijeća o utvrđivanju koncesijske naknade za gospodarsko korištenje žičare Dubrovnik – Srđ te su nadležne osobe informirale predsjednika Frankovića kako je potrebno da Grad Dubrovnik Ministarstvu financija dostavi dopis u kojem se, kao davatelj koncesije očituje da su ispunjeni svi uvjeti iz članka 29. Zakona o koncesijama. Nakon što Grad Dubrovnik dostavi navedeni dopis s potrebnim privicima koji su već dobili prethodnu suglasnost Ministarstva financija, navedeno ministarstvo će dati pozitivno mišljenje.
Ovim su se stekli svi preduvjeti da se na idućoj sjednici Gradskog vijeća usvoji i ugovor između Grada Dubrovnika i tvrtke Excelsa nekretnine d.d., a za koji smo sigurni da će biti prihvaćen od strane navedene tvrtke koja je više puta isticala kako želi biti partner Gradu Dubrovniku, navodi u priopćenju predsjednik Gradskog vjieća Mato Franković.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana