Natrag
18.7.2018 08:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

FRANKOVIĆ MALIM DIONIČARIMA Luka Dubrovnik treba graditi i upravljati terminalom

22.9.2017 @ 17:59 Dulist Grad
4;4

Podijelite:

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković u pratnji savjetnika za obalne i pomorske projekte Pera Kulaša i suradnika u utorak, 19. rujna posjetio je Luku Dubrovnik d.d. gdje se sastao s predstavnicima radnika i malih dioničara.

-Tvrtka Luka Dubrovnik od strateškog je interesa za Grad Dubrovnik. Ona u prošlosti možda nije uvijek bila tako percipirana, no ova gradska uprava na nju gleda drugačije – poručio je gradonačelnik Franković malim dioničarima.

Ponovio je i svoje stavove oko sudbine budućeg terminala za brodove na kružnim putovanjima.

-Luka Dubrovnik treba graditi i upravljati terminalom, jer svaki dolazak stranog koncesionara značio bi propast Luke, kao jedne od najvažnijih tvrtki u portfelju Grada Dubrovnika – odlučan je bio gradonačelnik.

U otvorenom razgovoru predstavnici malih dioničara zahvalili su gradonačelniku Frankoviću i savjetniku Kulašu, ujedno i predsjedniku Nadzornog odbora ove tvrtke, na inicijativi i dolasku te su iznijeli svoja promišljanja o budućnosti Luke Dubrovnik.

Status Luke Dubrovnik kao snažne tvrtke koja će budućim ulaganjima osnažiti svoj poslovni položaj u obostranom je interesu Grada Dubrovnika, kao najvećeg pojedinačnog dioničara, i tijela ovog dioničkog društva.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana