Aktualno

FRANKOVIĆ ‘Grad Dubrovnik je predao potpunu dokumentaciju u slučaju Primorje gradnja’

FRANKOVIĆ 'Grad Dubrovnik je predao potpunu dokumentaciju u slučaju Primorje gradnja'

Iz Grada Dubrovnika poslali su priopćenje dubrovačkog gradonačelnika Mata Frankovića povodom anonimne prijave Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa protiv zamjenice Orlande Tokić. Nnaglašavaju kako ‘Povjerenstvo nikada nije navelo da Grad Dubrovnik nije dostavio cjelokupnu dokumentaciju u slučaju Primorje gradnja, već je u njihovom priopćenju jasno navedeno kako to tvrdi anonimni prijavitelj’.

Cijelo priopćenje prenosimo u cijelosti:

‘Grad Dubrovnik će žurno odgovoriti na traženje Povjerenstva u kojem se, na osnovu anonimne prijave, traži dokumentacija koja se odnosila na izdavanje građevinskih dozvola od strane Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje Grada Dubrovnika društvu Apozitod.o.o, u vlasništvu supruga zamjenice Tokić.

Na osnovu anonimne prijave u kojoj prijavitelj tvrdi kako Grad Dubrovnik nije dostavio cjelokupnu dokumentaciju u slučaju Primorje gradnja, Povjerenstvo je od Grada Dubrovnika ponovno zatražilo dokumentaciju u istom slučaju.

Napominjemo kako je Grad Dubrovnik predao potpunu dokumentaciju u navedenom slučaju te kako prema informaciji koju smo dobili iz Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa nikad niti nije navedeno da Grad Dubrovnik nije dostavio cjelokupnu dokumentaciju, već je u njihovom priopćenju jasno navedeno kako to tvrdi anonimni prijavitelj.’

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist