Aktualno

FRANKOVIĆ ‘Grad Dubrovnik je predao potpunu dokumentaciju u slučaju Primorje gradnja’

Iz Grada Dubrovnika poslali su priopćenje dubrovačkog gradonačelnika Mata Frankovića povodom anonimne prijave Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa protiv zamjenice Orlande Tokić. Nnaglašavaju kako ‘Povjerenstvo nikada nije navelo da Grad Dubrovnik nije dostavio cjelokupnu dokumentaciju u slučaju Primorje gradnja, već je u njihovom priopćenju jasno navedeno kako to tvrdi anonimni prijavitelj’.

Cijelo priopćenje prenosimo u cijelosti:

‘Grad Dubrovnik će žurno odgovoriti na traženje Povjerenstva u kojem se, na osnovu anonimne prijave, traži dokumentacija koja se odnosila na izdavanje građevinskih dozvola od strane Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje Grada Dubrovnika društvu Apozitod.o.o, u vlasništvu supruga zamjenice Tokić.

Na osnovu anonimne prijave u kojoj prijavitelj tvrdi kako Grad Dubrovnik nije dostavio cjelokupnu dokumentaciju u slučaju Primorje gradnja, Povjerenstvo je od Grada Dubrovnika ponovno zatražilo dokumentaciju u istom slučaju.

Napominjemo kako je Grad Dubrovnik predao potpunu dokumentaciju u navedenom slučaju te kako prema informaciji koju smo dobili iz Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa nikad niti nije navedeno da Grad Dubrovnik nije dostavio cjelokupnu dokumentaciju, već je u njihovom priopćenju jasno navedeno kako to tvrdi anonimni prijavitelj.’

Pročitajte još

IZRAĐUJE SE GLAVNI PROJEKT Kreće uređenje serpentina na Srđu

Leona Rašica

OTKRIVEN SPOMENIK VELIKOM UMJETNIKU ‘Bukovac je volio Cavtat, a Cavtat Bukovca’

Dulist

RAZGOVOR S MATOM FRANKOVIĆEM Imamo rješenje za prometne gužve

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija