Natrag
23.3.2019 01:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

Franković danas tvrdi: Revizija Vodovoda nije gotova! A poslana je DORH-u?!

9.4.2018 @ 17:17 Dulist Grad
6;6

Podijelite:

Revizija poslovanja Vodovoda još nije gotova – rekao je na sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik Mato Franković.

Naime, vijećnika SDP-a Mladena Gojuna zanimalo je zbog čega gradski vijećnici danas na sjednici nisu dobili izvješće o obavljenoj reviziji, kao što je to gradonačelnik obećao prije točno mjesec dana. Doduše tada je rekao kako će se vijećnicima dati na uvid jedan dio revizije. O istom je pisao i u svom izvješću o radu za drugu polovicu 2017. godine.

– Nakon analize zatečenog stanja u gradskoj upravi, ustanovama u kulturi te trgovačkim društvima u kojima Grad Dubrovnik ima većinski ili manjinski udio u vlasništvu, otkriven je čitav niz nepravilnosti. Državna revizija potvrdila je nepravilnosti u radu razvojne agencije DURA te tvrtkama „Sanitat“ i „Vodovod“. Izvješća su proslijeđena Državnom odvjetništvu na postupanje – napisao je Franković u svom izvješću o kojem se raspravljalo na sjednici Gradskog vijeća prije mjesec dana. Stoga nije jasna njegova današnja izjava kako revizija nije gotova.

Inače, vijećniku Gojunu odgovorio je i kako je ova sjednica Gradskog vijeća bila potaknuta vremenskim rokovima vezano za aukciju prostora Zagrebačke banke na Gundulićevoj poljani te se i iz tog razloga revizija nije našla pred vijećnicima.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana