Aktualno

FRANKOVIĆ ‘Božo Miletić poziva četiristo taksista iz cijele Hrvatske na prosvjed u Dubrovnik’

FRANKOVIĆ 'Božo Miletić poziva četiristo taksista iz cijele Hrvatske na prosvjed u Dubrovnik'

Jučer kasno popodne dobio sam informaciju da predsjednik taksi udruženja Božo Miletić organizira, odnosno poziva sve hrvatske taksiste da dođu prosvjedovati u Dubrovnik. Navodno bi njih čak četiristo trebalo doći, zakrčiti sve ulice, kako bi građani još jednom bili taoci njihovog protivljenja zakonu – izjavio je u srijedu ujutro gradonačelnik Mato Franković.

-Razumijemo protivljenje taksista zakonu, ali je nedopustivo da dubrovački taksisti pozivaju u Dubrovnik sve hrvatske taksiste kako bi blokirali naše ulice. Neka ih pozovu u neki drugi grad, a neka Dubrovnik ostave na miru – rekao je Franković.

Pozvao je sve savjesne dubrovačke taksiste da se ne uključuju u ovakve akcije i da ignoriraju pozive ljudi koji ‘očito ne vole svoj grad’.
-Ne možete voljeti svoj grad, a u njemu konstantno organizirati prosvjede. Osobno sam se više puta založio da se taj zakon ne donese, ali ako se u konačnici i donese, ne može Dubrovnik biti žrtva pojedinaca, a posebno ne Boža Miletića koji se ovim očito želi isprofilirati u nekog političara koji zastupa interese taksista – istaknuo je Franković, dodavši da razumije Miletićev interes za kamerama i publicitetom, ali ‘neka bude u nekom drugom gradu’.

Opširnije o najavljenom prosvjedu hrvatskih taksista u Dubrovniku pročitajte u novom broju DuLista, koji je u prodaji od srijede 11. travnja.

Pročitajte još

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist