DuList IN

FOTO/VIDEO Tko je došao na Uskrsni doručak Lionsa?

Lions klub sv. Vlaho i ove je godine uoči najvećeg katoličkog blagdana Uskrsa u ljetnikovcu Sorkočević organizirao humanitarni Uskrsni doručak.

Prigodnom druženju uz pincu, šampanjac, mladi sir… odazvali su se brojni Dubrovčani, a sav iznos prikupljen na ovom doručku, koji se jutros održao u Sorkočeviću, namijenjen je za izradu mape za slijepe i slabovidne na ulazima u Grad. Lionsi su jutros prikupili 4250 kuna.

Svakako treba spomenuti kako više od 25 godina, članovi Lions kluba sv. Vlaho Dubrovnik slijede i promiču lionistička etička načela trudeći se donijeti dobro u svojoj zajednici.

-Svi smo mi jednaki, ali nismo svi jednake sreće. Nas sreća miluje, ali neke teškim batom mlati. Pokušavamo o njima misliti. Dajemo im jubavi i vraćamo samopouzdanje. Pokušavamo ih pridržati da ne padnu u ponor. Vraćamo ih natrag na stijenu da ne budu ništa više, nego samo jednaki s nama – poručuju dubrovački Lionsi.

Pročitajte još

MODERNI IDENTITET Cambi ima novo lice, ali od klapskog duha ne odustaje

Maria Prkut

LJETO U DVOJE Kramarić s djevojkom uživa na Korčuli

Dulist

[FOTOGALERIJA] Ljetni šušur vratio se u Grad

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija