Aktualno

FOTO/VIDEO Tko je došao na tradicionalni domjenak u Revelin?

FOTO/VIDEO Tko je došao na tradicionalni domjenak u Revelin?

U Revelinu je danas održan tradicionalni božićni domjenak Grada Dubrovnika. Uz red ića i pića i pjesme FA Linđo, prigodni govor održao je dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić.
-Ova godina je u Dubrovniku počela turbulentno, ali dolazila je toplina ljeto i puno ljudskog rada i nikada više dobrih rezultata koji su rezultat sinergije privatnog i javnog sektora.
Dubrovnik je ovu godinu završio s izvanrednim poslovnim rezultatima kako u privatnom tako i u javnom sektoru. Drago nam je i da Hrvatska raste, ali mi ćemo imati 10 posto suficita proračuna. Ništa od toga ne bi bilo moguće da ne vjerujemo u ovaj Grad koji smo prije 24 godine oslobodili. Zahvala svima vama koji ste ostali u Gradu, a posebna zahvala svima vama koji ste ostali i sa puškom i civilnim dijelom. Želim zahvaliti i svima onima koji nisu danas s nama.
Lijepo je vidjeti Linđovke iza nas i sjetiti se 50 godina Linđa i svih godina iza nas, ali pred nama su još veće godine, 1700 godina svetog Vlaha, ali i 600 godina od odluke da se zabrani trgovina robljem – rekao je Vlahušić te dodao kako je ponosan na svoje suradnike.
– Ja sam ponosan na sve svoje suradnike koji mogu pogriješiti, ali nikada nismo nauštrb ovog Grada ni ljudi iz Grada. U narednoj godini nadam se da ćemo pobijediti na EPK, zaslužujemo to.
Hvala i svima onima koji u narednoj godini počinju s ogromnim investicijama, od Belvedera, Gruža, Srđa, Maestrala, Mora, Neptuna itd. Bit će puno iznenađenja, Mercedes neće biti niti prvi niti najveći, ali znat ćemo ih primiti kao što znali naši preci – rekao je Vlahušić.
Tko je sve došao na gradski domjenak, a među njima su bila i neka neočekivana lica, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist