DuList IN

FOTO/VIDEO Što je Guardiola večerao u Nautici?

FOTO/VIDEO Što je Guardiola večerao u Nautici?

Proslavljeni bivši trener nogometnog kluba Barcelona Josep 'Pep' Guardiola danas je posjetio Dubrovnik, a naša fotografkinja Nora Novak 'uhvatila' ga je pri izlasku s večere iz restorana Nautica.

Na večeri je sa svojom suprugom, Cristinom Serrom, bratom Pereom i ostatkom obitelji proveo gotovo dva i pol sata, i kako saznajemo, na osobni zahtjev uživao samo u domaćoj hrani.

Na menuu su se tako našli marinirani škampi na mladom kozjem siru, jadranski jastog, sampjero i škrpina na žaru. Za desert Guardiola je izabrao nabujak od crne čokolade s umakom od maslina. Uz jelo Guardiola i njegova obitelj izabrali su Malvasiju Marin Držić konavoskog vinara Andra Crvika.

Guardiola, koji je u upravo završenoj sezoni dao ostavku na mjesto prvog trenera "Blaugrane" i trenutno odmara čekajući novi poslovni aranžman, u Dubrovnik je došao privatnim zrakoplovom i nije poznato koliko dana će provesti na odmoru u Hrvatskoj.

Pep trener Srni i Eduardu?!
Zanimljiva podudarnost dogodila se u restoranu Nautica, gdje su na istoj taraci istodobno večerali Josep Guardiola i Sergei Palkin, istaknuti član uprave ukrajinskog nogometnog giganta Šahtjora iz Donjecka, za kojeg nastupaju hrvatski reprezentativci Darijo Srna i Eduardo Da Silva. Tko zna, možda je Šahtjarov gazda Rinat Ahmetov Palkina u Dubrovnik poslao kao izaslanika u pregovorima za budući Guardiolin angažman u klubu iz Donjecka. Iako je ove sezone Rumunj Mircea Lucescu sa Šahtjarom ostvario izvrsne rezultate, osvojio i prvenstvo i kup, treba znati da će u srpnju napuniti 67 godina života i možda mu u klubu traže mlađeg nasljednika.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist