Natrag
26.5.2018 17:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/VIDEO Što je Guardiola večerao u Nautici?

1.6.2012 @ 23:34 Baldo Marunčić dulist IN
3;3

Podijelite:

Proslavljeni bivši trener nogometnog kluba Barcelona Josep 'Pep' Guardiola danas je posjetio Dubrovnik, a naša fotografkinja Nora Novak 'uhvatila' ga je pri izlasku s večere iz restorana Nautica.

Na večeri je sa svojom suprugom, Cristinom Serrom, bratom Pereom i ostatkom obitelji proveo gotovo dva i pol sata, i kako saznajemo, na osobni zahtjev uživao samo u domaćoj hrani.

Na menuu su se tako našli marinirani škampi na mladom kozjem siru, jadranski jastog, sampjero i škrpina na žaru. Za desert Guardiola je izabrao nabujak od crne čokolade s umakom od maslina. Uz jelo Guardiola i njegova obitelj izabrali su Malvasiju Marin Držić konavoskog vinara Andra Crvika.

Guardiola, koji je u upravo završenoj sezoni dao ostavku na mjesto prvog trenera "Blaugrane" i trenutno odmara čekajući novi poslovni aranžman, u Dubrovnik je došao privatnim zrakoplovom i nije poznato koliko dana će provesti na odmoru u Hrvatskoj.

Pep trener Srni i Eduardu?!
Zanimljiva podudarnost dogodila se u restoranu Nautica, gdje su na istoj taraci istodobno večerali Josep Guardiola i Sergei Palkin, istaknuti član uprave ukrajinskog nogometnog giganta Šahtjora iz Donjecka, za kojeg nastupaju hrvatski reprezentativci Darijo Srna i Eduardo Da Silva. Tko zna, možda je Šahtjarov gazda Rinat Ahmetov Palkina u Dubrovnik poslao kao izaslanika u pregovorima za budući Guardiolin angažman u klubu iz Donjecka. Iako je ove sezone Rumunj Mircea Lucescu sa Šahtjarom ostvario izvrsne rezultate, osvojio i prvenstvo i kup, treba znati da će u srpnju napuniti 67 godina života i možda mu u klubu traže mlađeg nasljednika.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana