Natrag
23.5.2018 22:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/VIDEO Prvašići s osmjesima i veseljem započinju novu avanturu

4.9.2017 @ 11:49 Zvonimir Pandža Grad
31;31

Podijelite:

Završilo je dugo, toplo ljeto za naše školarce koji su ovog ponedjeljka, 4. rujna, ponovno sjeli u školske klupe.

Među njima je i 456 učenika prvih razreda osnovnih škola s područja Dubrovnika, koji će se tako prvi put susresti s novim, školskim obvezama. Vjerujemo kako će se vrlo brzo snaći te im ovog puta želimo puno uspjeha.

U svim dubrovačkim osnovnim školama danas je prvašićima dobrodošlica poželjena priredbama, a veselo je tako bilo i u OŠ Mokošica. Prvašiće je prvog ‘radnog’ dana pozdravio i dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

Gradonačelnik je svim našim prvašićima uputio čestitku:

-Dragi naši prvašići, dragi roditelji!

Početkom nove školske godine započinje i vaše životno putovanje na kojemu ćete se upoznati s novim izazovima, iskustvima, ali i putovanje na kojemu ćete upoznati nove prijatelje s kojima ćete zajedno koračati i istraživati novi svijet.

Na početak svog novog životnog putovanja krećete s velikim osmjesima i s veseljem. Želim vam da zadržite tu dječju ushićenost što duže, ali budite vrijedni i na ponos svojim roditeljima, braći i sestrama, svojim nonama i djedovima te svojim nastavnicima.

Trudite se, učite, družite se i uvijek posebno pazite jedni na druge jer prijateljstva koja ćete steći tijekom školovanja su najvrjednije što ćete nositi u svojim srcima kada jednom izađete iz školskih klupa.

Dragi naši prvašići, dragi roditelji, nastavnici i odgajatelji!

Neka vam je sretan i radostan početak školske godine i želimo vam što više uspjeha i puno lijepih trenutaka – čestitka je Mata Frankovića.

 

Komentari

O autoru: Zvonimir Pandža


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana