Sport

FOTO/VIDEO Na Dubrovnik Duathlonu trčalo se i bicikliralo!

FOTO/VIDEO Na Dubrovnik Duathlonu trčalo se i bicikliralo!

Prvo izdanje Dubrovnik Duathlona u organizaciji Triatlon kluba Dubrovnik održano je u subotu ujutro sa startom u Luci Gruž.

Na ovom jedinstvenom sportskom događaju, testu brzine i izdržljivosti, organiziranom u povodu Feste svetog Vlaha Dubrovčani su mogli vidjeti nekoliko natjecanja: dječji duatlon, dječju utrku trčanja, ekipnu utrku te kao vrhunac utrka sprint duatlona.

Trčalo je te bicikliralo i staro i mlado, i profesionalci i amateri, na zanimljivoj ruti koju je osmislio organizator. Duatlon utrka sastojala se od pet kilometara trčanja, potom 20 kilometara vožnje biciklom te opet trčanja, ovaj put dugog dva i pol kilometra trkačkom rutom od velikog mula u Luci Gruž do stupe mosta na Kantafigu kroz lučko područje i natrag te biciklističkom rutom od luke do ACI marine.

U ekipnoj utrci, po dva muškarca i žene, svaki član tima trčao je štafetno po dva kilometra. U dječjem duatlonu biciklirao se jedan kilometar, a trčalo se 500 metara. Na dječjoj utrci, organiziranoj u suradnji sa Atletskim klubom Dubrovnik, trčalo se na 200 metara.

Dio ugođaja s ovog zanimljivog sportskog događaja donosimo u fotogaleriji.

Pročitajte još

U 17 SATI Košarkaši Dubrovnika dočekuju Splićane u Gospinu polju

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist