Natrag
19.4.2019 06:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/VIDEO Grad uređuje Ulicu Miljenka Bratoša, iznos ulaganja nepoznat

11.10.2016 @ 17:45 Dulist Grad
8;8

Podijelite:

Grad Dubrovnik planira u 2017. godini potpunu rekonstrukciju ulice Miljenka Bratoša za koju je završen izvedbeni projekt uređenja.

Kako javljaju iz Grada Dubrovnika, projektom koji obuhvaća dionicu od benzinske pumpe na Orsanu do kružnog toka na Pošti Lapad u dužini od 400 metara povećat će se razina prometne sigurnosti.

Osim same ceste uredit će se nogostup s obje strane ceste u dužini od 1,5 do 3 metra. Postavit će se nova javna rasvjeta, prostor za odlaganje otpada i osigurati ukupno 33 parkirna mjesta, dok će se čitav potez hortikulturno urediti i „ozeleniti“. Projektom je predviđena i brojna urbana oprema; klupe za odmor, pješačka rasvjeta, parking za bicikle, fontana s pitkom vodom….

Projektna dokumentacija bit će završena kroz iduća dva tjedna, a sredstva za izvođenje radova predvidjet će se u proračunu za 2017. godinu. Nažalost, nigdje nije navedeno koliko će rekonstrukcija i koštati.

Gradonačelnik se pohvalio i kako je u tijeku izrada projekta uređenja trga na Pošti Lapad, a isti će se do kraja godine predstaviti javnosti.

Sve to radi se nekako baš pred izbore…

Kako će izgledati ulica Miljenka Bratoša pogledajte u video simulaciji.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana