Natrag
21.11.2018 13:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/VIDEO Bonačić i Elezović pobjednici prvog ‘Dubrovnik Aquathlona’

2.10.2016 @ 20:17 Zvonimir Pandža Sport
35;35

Podijelite:

Maja Bonačić i Toni Elezović pobjednici su ‘Dubrovnik Aquathlona’, prvog međunarodnog dubrovačkog multisport događaja i jedinstvenog sportskog iskustva, koje se održalo ovu nedjelju s početkom u 17 sati.

Iako je prvotno bilo predviđeno plivanje 1000 metara u dva kruga ispod Lazareta, isto je zbog lošeg vremena skraćeno na 500 metara, a potom je slijedilo trčanje 5000 metara s podkrugom do Svetog Jakova i natrag. Ukupno je bio 59 natjecatelja.

Drugo mjesto u konkurenicji žena pripalo je Jeleni Tomašević, dok je bronca pripala Marini Hanzijer. Jakša Diklić osvojio je srebro u konkurenciji muškaraca, dok je treće mjesto pripalo Ivanu Gobinu.

-Plivanje može biti bilo kojim stilom i bilo kojim tempom, a jednako tako je i s trčanjem. Cilj je sudjelovati, uživati i završiti utrku! Većina sudionika su amateri i rekreativci koji se u slobodno vrijeme bave nekim od ovih sportova ili su generalno aktivni u bilo kojem smislu. Dođite i uvjerit ćete se koliko je to lako sudjelovati i biti dio ovog sve popularnijeg sporta u svijetu! Ljudsko tijelo je čudo, a granica je samo vaš um! Tijelo je jače od zamišljenih granica koje je potrošačko neaktivno društvo zadnjih godina nažalost nametnulo većini! Sportovi tipa akvatloni, triatloni, biciklijade i čak maratoni danas su u masovnom porastu u civiliziranim razvijenim sredinama jer ta iskustva se ne kupuju novcem veća se konzumiraju sudjelovanjem i svaki sudionik je dobitnik! – istaknuli su prije događaja organizatori iz Triatlon kluba Dubrovnik.

 

Komentari

O autoru: Zvonimir Pandža


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana