Vaše vijesti

FOTO/NEUREĐENO IGRALIŠTE Kad će se djeca vratiti na ‘Crno polje’?

Bez namjere da ikoga prozivam, želio bih podsjetiti da su na ovom igralištu odrasle generacije pomoraca, kao i djece iz susjedstva koja su tu rado igrala košarku ili “na male barice”. Sada je igralište prazno, osim grupe entuzijasta-veterana koji igraju subotom. Ostali su odustali, jer je igranje bilo kojeg sporta na neravnom i istrošenom asfaltu jednostavno opasno – piše čitatelj DuLista, koji nam je dostavio fotografije sportskog igrališta kod Pomorske škole, poznatijeg kao “Crno polje”.

Ističe i kako je igralište zadnji put uređeno sedamdesetih godina (prije 40-ak godina), i od tada je obnavljano malo ili nimalo.

– Vrijednost radova uređenje (poravnavanje i asfaltiranje) je od 70.000,00 do 100.000,00 kuna. Bilo bi lijepo kad bi nadležni poduzeli nešto, kako bi se djeca vratila na ovo igralište. Lijep pozdrav u ime stanovnika Orsana, Solituda i Babina kuka – piše čitatelj.

Pročitajte još

USKO, ALI MOŽE I UŽE ‘Postavili su reklamni kašun i dodatno ‘suzili’ Ulicu branitelja’

Dulist

A JE TO! PO DUBROVAČKU Važno je da se gradi!

Dulist

PRVA SRPANJSKA SUBOTA U Ulici od puča nema javne rasvjete. Ugostitelji bjesne!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija