DuList IN

FOTO/MICHAEL WEATHERLY: ‘Moji prijatelji su ljubomorni jer sam u Dubrovniku’

FOTO/MICHAEL WEATHERLY: 'Moji prijatelji su ljubomorni jer sam u Dubrovniku'

U Hotelu Palace u ponedjeljak večer uz predivan je zalazak sunca održano svečano otvaranje medijskog događaja New Europe Market.

Holivudski glumac Michael Weatherly specijalan je gost ovog najvećeg medijskog događaja u regiji. Weatherly je na otvaranju pokazao izrazito pozitivno raspoloženje te se vrlo rado fotografirao  sa svim obožavateljima. Nakon toga je razgovarao s novinarkom Antonijom Mandić gdje je podijelio svoja iskustva o radu na seriji Bull, ali i neke svoje osobne životne ‘pikanterije’.

Weatherly je na početku odmah rekao kako je prvi put u Dubrovniku. Priznao je kako mu je ovo jedno od najdražih mjesta u svijetu.

– Uživam u Dubrovniku. Moji prijatelji su ljubomorni jer sam u Dubrovniku. Htjeli bi biti ovdje sa mnom. Danas smo bili na kupanju u prekrasnom Jadranskom moru. Mogu vam reći kako nije dobro piti i onda se ‘boriti’ s morem. Ne predlažem vam to – rekao je sa smiješkom Weatherly i dodao kako se uz ženinu pomoć, koja ima srpske korijene, sporazumio s lokalcima.

Na pitanje zna li srpski jezik odgovorio je s: ‘Ne!’. Naime, sve riječi koje poznaje, naučio je iz telefonskih razgovora žene s njenim roditeljima.

– Kad je prvi put pričala s njima na telefonu, pitao sam je ‘Je li sve u redu?’. Ona je na to odgovorila ‘Naravno da jest, mi tako pričamo’ – sa smiješkom je rekao Weatherly.

Na Antonijino pitanje postoje li razlike između popularnog lika Dinozza i Bulla, Weatherly je odgovorio:

– Glumio sam trinaest godina lik agenta DiNozza. Karakterno ga mogu opisati kao osobu koja u svemu traži određenu potvrdu. Kad sam počeo glumiti lik Bulla, shvatio sam kako on ne mari za apsolutno ništa i ne treba ničiju procjenu niti potvrdu – istaknuo je, a tada su mu se na pozornici pridružile žena i kćer koja je sramežljivo odgovarala na pitanja.

– Osobine Bulla koje smatram da su najprivlačnije televizijskim gledateljima jest što je on osoba koja želi razumjeti ljudsko ponašanje. U današnjem modernom svijetu postoje brojni načini kako saznati informacije o određenim osobama. Prije dvadeset godina kad bismo išli na spoj, bilo je dovoljno pozvati nekog zajedničkog prijatelja i poznanika i tako biste saznali informacije o osobi. Sada je drukčija situacija, ponašate se kao agencija za nacionalnu sigurnost. Snapchat, Twitter, Instagram, Facebook… Istražujemo ljude na način na koje prije nismo. To se odvija i u seriji. U ovoj seriji se tako koristi tehnologija kako bismo saznali informacije o nekoj osobi – kazao je Weatherly i naglasio kako svog dvadesetjednogodišnjeg sina upozorava na pravilno korištenje tehnologije.

Istaknuo je isto tako kako je ‘guglao’ na Internetu svoju ženu. Saznao je kako je plesala salsu i koja joj je bila tema završnog rada na fakultetu. Pomislio je odmah kako je pronašao savršenu ženu. Isto tako je postao upoznat s informacijom ‘Što je to Jugoslavija?’.

– I onda sam vidio kako je to komplicirana stvar. Isto kao što je Trump rekao za zdravstvenu skrb: ‘Komplicirano je’ – rekao je Weatherly i dodao kako su ljudi s našeg područja izrazito dobri ljudi.

Na samom kraju, Antonija Mandić postavila mu je pitanje koje je uputila njegova obožavateljica Brianna na Twitter, a onda su za nju ‘napravili’ selfie i postavili na tu društvenu mrežu.

Pročitajte još

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist