Natrag
25.4.2019 08:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

Fotomaraton „Dubrovnik 2013“

19.10.2013 @ 20:48 Ana Prohaska Zanimljivosti

Podijelite:

Fotoklub Marin Getaldić 26. listopada ove godine s početkom u 9 sati organizira Fotomaraton „Dubrovnik 2013“

na kojeg poziva sve zainteresirane. Start fotomaratona je u 9 sati na Pilama ispred ureda Turističke zajednice Grada Dubrovnika a sudjelovanje u fotomaratonu je besplatno. Osigurane su bogate nagrade trojici prvoplasiranih autora kao i najboljem autoru do 21 godine starosti. Nagrada najuspješnijem autoru je fotoaparat Olympus E-PL5 s kit objektivom ukupne vrijednosti 4.500 kuna.
Fotomaraton je forma jednostavnog fotografskog natjecanja u kojem natjecatelji moraju u ograničenom vremenskom periodu pronaći motive koji odgovaraju zadanim temama, a predviđeno vrijeme trajanja je od 9 do 13 sati.
Dođite, zabavite se i pobijedite uz obaveznu prethodnu prijavu na mail adresu fotomaraton.dbk@gmail.com s Vašim podacima: ime i prezime, datum rođenja i broj mobitela za eventualni kontakt.
Detaljne propozicije možete pročitati na stranicama Fotokluba Marin Getaldić ( www.fotoklubmg.hr ) a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail fotomaraton.dbk@gmail.com ili ih naći na Facebook grupi Fotomaraton Dubrovnik.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana