Zanimljivosti

Fotomaraton „Dubrovnik 2013“

Fotomaraton „Dubrovnik 2013“

Fotoklub Marin Getaldić 26. listopada ove godine s početkom u 9 sati organizira Fotomaraton „Dubrovnik 2013“

na kojeg poziva sve zainteresirane. Start fotomaratona je u 9 sati na Pilama ispred ureda Turističke zajednice Grada Dubrovnika a sudjelovanje u fotomaratonu je besplatno. Osigurane su bogate nagrade trojici prvoplasiranih autora kao i najboljem autoru do 21 godine starosti. Nagrada najuspješnijem autoru je fotoaparat Olympus E-PL5 s kit objektivom ukupne vrijednosti 4.500 kuna.
Fotomaraton je forma jednostavnog fotografskog natjecanja u kojem natjecatelji moraju u ograničenom vremenskom periodu pronaći motive koji odgovaraju zadanim temama, a predviđeno vrijeme trajanja je od 9 do 13 sati.
Dođite, zabavite se i pobijedite uz obaveznu prethodnu prijavu na mail adresu fotomaraton.dbk@gmail.com s Vašim podacima: ime i prezime, datum rođenja i broj mobitela za eventualni kontakt.
Detaljne propozicije možete pročitati na stranicama Fotokluba Marin Getaldić ( www.fotoklubmg.hr ) a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail fotomaraton.dbk@gmail.com ili ih naći na Facebook grupi Fotomaraton Dubrovnik.

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist