Natrag
23.4.2019 16:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/LJUTA 2015. Ovako se u Konavlima slavi pobjeda!

13.7.2015 @ 11:52 Dulist Sport
71;71

Podijelite:

Pavlje brdo i Karasovići prvak je 7. Turnira Konavoskih sela u malom nogometu – ljuta 2015. U finalnoj utakmici pred punim tribinama rezultatom 2:1 svladali su momčad Karasovića.

Treće mjesto pripalo je Obodu. Najboljim strijelcem i najboljim igračem turnira proglašen je Baldo Cigelj, Delija je najbolji vratar dok su nagradu za fairplay dobila Konavoska brda.

Pavlje brdo i Karasovići turnir su osvojili bez poraza, a drugoplasiranu Zvekovicu pobijedili su čak dva puta. Kako se ističe na stranici MNK Jadran – Ljuta, utakmica finala bila je izuzetno zanimljiva, a o pobjedniku su odlučile nijanse.
Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 0:0, s tim da je bilo dosta šansi na obje strane.

U drugo poluvrijeme momčad PBK ulazi furiozno i najbolji igrač i strijelac turnira Baldo Cicjelj dva puta matira vratara Deliju. Međutim, iskusna momčad sa Zvekovice se ne predaje, ubacaju u veću brzinu i stvaraju brojne šanse. Njihov najiskusniji i najbolji igrač, Tomo Vodopija, poslije jednog slobodnog udarca smanjuje rezultat na 2:1 te stavlja ogroman pritisak na momčad PBK. Međutim, PBK odolijeva svim napadima Zvekovice i upisuju se u povijest ovog turnira.
Nakon svečane dodjele medalja i pehara uslijedilo je slavlje uz vatromet i grupu Barbari.

Izvor: www.mnk-jadran.hr

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana