Aktualno

Fotografiranje ljubitelja serijala Game of Thrones na prijestolju u Barceloni

Na sajmu SITC Barcelona koji završava danas, u suradnji s TV kućom Canal + , Predstavništvo HTZ Madrid organiziralo je pravu atrakciju za posjetitelje – fotografiranje na čeličnom prijestolju.

Tijekom cijelog dana prijestolje postavljeno pokraj štanda na kojemu su se predstavljale dalmatinske županije i gradovi Split i Dubrovnik kao lokacije snimanja, te Zagreb, Croatia Airlines i Ličko – senjska županija bilo je opsjedano mnoštvom zaljubljenika u seriju “Game of Thrones”. Svi uzrasti – od  obitelji s djecom do starijih Španjolaca, onih pravih “fanova” u majicama sa simbolima Game of Thrones serije, do lutaka – maskota iz serije – svi su oni vrlo posvećeno i strpljivo čekali na svoj red za fotografiranje.

Zadovoljstvo i oduševljenje na licima  najbolja je potvrda uspješnosti ovog događaja, a napominjemo da su svi dobili mape lokacija snimanja Game of Thrones u Dubrovniku i Splitu.

Pročitajte još

ANTE VLAŠIĆ ‘Nema svrhe smanjivati javnu površinu samo da bi je se smanjilo’

Dulist

Franković smanjuje javne površine za zakup, a ugostiteljima nudi ugovore na pet godina

Andrea Falkoni Račić

PRAVI SPECIJALITETI Evo što vas očekuje u nastavku Good Food Festivala

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija