Aktualno

Fotografiranje ljubitelja serijala Game of Thrones na prijestolju u Barceloni

Na sajmu SITC Barcelona koji završava danas, u suradnji s TV kućom Canal + , Predstavništvo HTZ Madrid organiziralo je pravu atrakciju za posjetitelje – fotografiranje na čeličnom prijestolju.

Tijekom cijelog dana prijestolje postavljeno pokraj štanda na kojemu su se predstavljale dalmatinske županije i gradovi Split i Dubrovnik kao lokacije snimanja, te Zagreb, Croatia Airlines i Ličko – senjska županija bilo je opsjedano mnoštvom zaljubljenika u seriju “Game of Thrones”. Svi uzrasti – od  obitelji s djecom do starijih Španjolaca, onih pravih “fanova” u majicama sa simbolima Game of Thrones serije, do lutaka – maskota iz serije – svi su oni vrlo posvećeno i strpljivo čekali na svoj red za fotografiranje.

Zadovoljstvo i oduševljenje na licima  najbolja je potvrda uspješnosti ovog događaja, a napominjemo da su svi dobili mape lokacija snimanja Game of Thrones u Dubrovniku i Splitu.

Pročitajte još

STALE GRADSKE URE Sat na zvoniku u kvaru

Dulist

VIDEO/VELIKI PLJESAK ZA MALE PLESAČE ‘Zumbastični’ završetak Trstenskog ljeta!

Dulist

Nasukao se gliser kod Lopuda, policija radi izvid

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija