Natrag
18.7.2018 03:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTOGALERIJA U Teatru Bursa održana premijera predstave ‘U furestoj smo zemlji’

22.11.2017 @ 22:29 Dulist Kultura
22;22

Podijelite:

Premijera predstave ‘U furestoj smo zemlji’ autora i redatelja Matka Sršena održana je u srijedu navečer u Teatru Bursa.

Riječ je o drugom ovosezonskom premijernom naslovu Kazališta Marina Držića.

-Jako sam sretan zbog glumica u predstavi. Čini mi se da je predstava uspjela. Moja studentica Mare Šegvić te stara prijateljica Mirela Brekalo-Popović, s kojom nisam radio već skoro 40 godina, jako su to lijepo izvele. Drago mi je zbog njih – izjavio je nakon premijere autor teksta i redatelj predstave Matko Sršen.

-Dojmovi nakon premijere su odlični. Uložili smo velik trud i muku te smo napravili predstavu na koju su ljudi reagirali i rekli da da je baš dubrovačka. A to nam je i bio cilj pa sam baš sretna i zadovoljna. Posebno jer predstavu igram u Dubrovniku, što mi je bila životna želja – rekla je glumica Mirela Brekalo-Popović.

-Obožavam doći u Dubrovnik, raditi predstave u Kazalištu Marina Držića. S predstavom sam jako zadovoljna i bilo mi je jako lijepo raditi na njoj – kazala je glumica Marija Šegvić.

U autorskom timu predstave još su Marin Gozze (scenografija i izbor kostima), Paola Dražić-Zekić (glazbena suradnica) i Silvio Giron (oblikovatelj svjetla).

Reprizna izvedba predstave održat će se u četvrtak 23. studenog u 20 sati.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana