DuList IN

FOTOGALERIJA Tko je sve bio na proslavi rođendana Ljekarne Čebulc?

FOTOGALERIJA Tko je sve bio na proslavi rođendana Ljekarne Čebulc?

Prigodnom svečanošću na kojoj su se okupili prijatelji i poslovni partneri obitelji Čebulc, ova je dubrovačka tvrtka sinoć, u subotu 3.ožujka u Hotelu Dubrovnik Palace obilježila 25. godišnjicu rada i djelovanja.

Ljekarna Čebulc je ove godine uz Festu sv. Vlaha i Dan Grada dobila Nagradu Grada Dubrovnika koja se dodjeljuje zaslužnim pojedincima i tvrtkama.

Prije 25 godina magistra farmacija Maja Čebulc pokazala je hrabrost, poslovnu odvažnost, vjeru u vlastito znanje i iskustvo i otvorila prvu privatnu ljekarnu u Dubrovniku i jednu među deset prvih u Republici Hrvatskoj.
Pametnim poslovnim potezima, već nakon tri godine, obitelj Čebulc otvara drugu ljekarnu, a potom, 2003., na desetu obljetnicu postojanja, useljavaju u vlastiti prostor u svojoj novoizgrađenoj zgradi u Gružu. U njihovoj firmi danas je zaposlen 21 djelatnik, među njima je sedam magistara farmacije, te deset farmaceutskih tehničara. Obitelj Čebulc na najbolji način slijedi višestoljetnu tradiciju dubrovačkog ljekarništva. Njeguju društveno odgovorno poslovanje, vrijednim donacijama i humanitarnim aktivnostima potpomažu rad udruga u lokalnoj zajednici, napredujući danas kao obiteljska tvrtka u kojoj svojim radom doprinose i kćer Mirta i sin Mavro.

Posebno su ponosni na Nagradu grada Dubrovnika koju su ove godine o Festi sv. Vlaha i Dana grada Dubrovnika, zasluženo i dobili.

Na prigodnoj svečanosti akademski glumac Maro Banić Nejašmić interpertirao je dijelove iz knjige fra Stipe Nosića o 700 godina Ljekarne Male braće i izvatke iz stručnih radova gospodje Zdenke Kesterčanek, ugledne dubrovačke apotekarice, a program je vodio Mislav Ćimić.

Maja i Mario Čebulc uručili su djelatnicima tvrtke prigodne darove i zahvalnice za odanost tvrtki i vrijedan rad i to za 10. godina Blaženki Brzica, Janji Oberan, Josipu Svilokosu i Marijeli Spajić. Za 15 godina nagrađena je Mirta Gudić, a za punih 20 godina odanosti Tamara Ivaniš i Denis Zec. Posebne poklone Čebulci su uručili i svojim vjernim prijateljima Vesni Tršan Kosić i Tihu Tomašiću.

Svečanosti su nazočili, među ostalima, brojni školski kolege Maje i Marija Čebulc iz gimnazijskih dana, među kojima i zastupnica u Europskom parlamentu i bivša gradonačelnica Dubravka Šuica, drugi bivši dubrovački gradonačelnik Nikola Ćićo Obuljen i zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić.

Pročitajte još

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist