DuList IN

FOTOGALERIJA Pjesma, ples i krafeni na Malom karneval Festu u Cavtatu

FOTOGALERIJA Pjesma, ples i krafeni na Malom karneval Festu u Cavtatu

Još jedan, 31. za redom, šareni i veseli Mali karneval Fest održan je u nedjelju popodne u cavtatskom hotelu Croatia u organizaciji udruge Mame Cavtat.

Maškarana dječica najprije se okupila ispred Doma kulture te su oformili povorku u kojoj je sudjelovalo oko 600 djece u 18 skupina iz Dječjih vrtića Konavle i Osnovne škole Cavtat. Povorku su predvodili Limena glazba Cavtat i Cavtajske mažuretke.

Glazbeni dio programa održan je u Kongresnoj dvorani hotela Croatia i bio je predvođen Malim orkestrom od festa pod vodstvom prof. Jakše Boškovića, a nastupala su djeca OŠ Cavtat i OŠ Gruda s glazbenim i plesnim točkama. Također su nastupile i Cavtajske mažuretke te Mali Talijani i Englezi s po jednom svojom točkom.

Nakon glazbenog dijela uslijedilo je iznenađenje s klaunom animatorom, koji je najavio najpopularnije dječje junake kao što su Batman, Ironman, Spiderman, Miki i Mini, vuk i tri praščića, Elsa, Alisa iz zemlje čudesa i Klobučar, koji su izašli na pozornicu i oduševili djecu svojim skečevima, plesom i čokoladicama. Nikome nije nedostajalo zabave, pjesme ni plesa, a ni besplatnih krafena.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović