Natrag
17.11.2018 07:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTOGALERIJA Ovako se danas proslavila Roš Hašana

10.9.2018 @ 14:50 Dulist Županija
9;9

Podijelite:

Župan Nikola Dobroslavić, zamjenica župana Žaklina Marević, predsjednica Županijske skupštine Vilma Kosović i v. d. pročelnice za društvene djelatnosti Jelena Dadić nazočili su proslavi blagdana Roš Hašane, 5779. židovske Nove godine.

Predsjednica Židovske općine Dubrovnik Sabrina Horoviću u svom je pozdravnom govoru zahvalila svima na dolasku, posebice istaknuvši kako je raduje da su se i ove godine, već tradicionalno, na proslavi ove svetkovine okupili predstavnici vlasti i svih vjerskih zajednica.

Čestitajući blagdan Roš Hašane, župan Nikola Dobroslavić rekao je kako doista svake godine s velikim zadovoljstvom dolazi na ovu proslavu. “Drago mi je da smo se i ove godine okupili u ovako velikom broju, i pripadnici javnog života i vjerskih zajednica. Drago mi je da se susrećemo i kod vas i, naravno, na proslavama kod drugih vjerskih zajednica te na taj način čuvamo i njegujemo uspješan suživot i dobre odnose i u našem gradu i u našoj županiji”, kazao je župan te pritom svim pripadnicima Židovske općine Dubrovnik zahvalio na doprinosu vjerskom i kulturnom životu Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.

U svojim obraćanjima čestitke za Roš Hašanu uputili su i zamjenica gradonačelnika Dubrovnika Jelka Tepšić, dubrovački biskup mons. Mate Uzinić, protojerej stavrofor o. Vladan Perišić i dubrovački imam Salkan ef. Herić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana