DuList INDuList PROMO

FOTOGALERIJA Otvorena je nova Bima poklon trgovina!

FOTOGALERIJA Otvorena je nova Bima poklon trgovina!

Na prvom katu Robne kuće Srđ otvorena je nova Bima poklon trgovina. Tijekom dana, sve kupce povodom otvorenja očekuju razne akcije i popusti.

Bima shop sastavni je dio poduzeća KB d.o.o. koji je jedan od najvećih uvoznika posuđa, igračaka, robe široke potrošnje, dekoracija za dom, robe sezonskog karaktera i proizvođač originalnih poklon artikala za sve prigode darivanja.

Bima trgovine poznate su po vrhunskim poklon artiklima, suvenirima, vrhunskom posuđu od porculana, inoxa, uporabnog dekorativnog stakla, igračkama za sve uzraste djece i mnogim drugim proizvodima. Trenutno posluju na 13 lokacija diljem Hrvatske, a maloprodaja u Dubrovniku je četrnaesta.

U Bima trgovini možete naći veliki izbor artikala za opremu apartmana i ugostiteljskih objekata uz povoljne uvjete. Kako bi razveselili svoje najmlađe pronaći ćete i velik asortiman igračaka namijenjen svim uzrastima djece kao što su traktori na pedale, tobogani, razne licencirane igračke Frozen, Spiderman, Star Wars, Mickey i MinnieMouse te mnoge druge igračke.

Novo u ponudi Bime su dekoracije i ukrasi za svaki dom. Iz ponude se izdvajaju zidne slike i satovi, podne i stolne lampe, ukrasne vaze i tegle te dekorativni namještaj.

Prema vašim željama ljubazne prodavačice će svaki kupljeni proizvod aranžiranjem pretvoriti u vrhunski poklon.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist