DuList IN

FOTOGALERIJA Otvoren je šesti Dubrovnik film festival!

FOTOGALERIJA Otvoren je šesti Dubrovnik film festival!

Dubrovački međunarodni filmski festival za djecu i mlade iz mediteranskih zemalja Duff ovog četvrtka svečano je otvoren u Kinu Sloboda uz prve projekcije i sjajan popratni program.

Zaplesali su mali i malo već iz plesnih studija Lazareti i Step ‘n Jazz, a prije samih projekcija publici, ili bolje rečeno prepunoj dvorani Slobode, su se obratili i organizatori – Đive Galov ispred Kinematografa Dubrovnik, Igor Miošić ispred Udruge Luža i Miro Bronzić ispred Ljetne škole filma Šipan, te zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić.
Tijekom cijele večeri i veliki i mali rado su se slikali ispred photobootha u Luži te ne sumnjamo kako su tako stvorili sebi, uz odlične uratke mladih filmaša, i druge sjajne uspomene na ovu lijepu večer.

Duff i ove godine, već šestu godinu zaredom donosi zanimljiv i bogat program do nedjelje, 21. listopada, kad ćemo uživati u brojnim sadržajima. Naime, pored natjecateljskog programa, organizatori su se i ove godine pobrinuli za bogat popratni program.

Na DUffu se tijekom cijelog festivalskog tjedna može uživati u popratnim projekcijama odabranih naslova, sudjelovati na nekoj od brojnih filmskih radionica, zajedničkim izletima i aktivnostima, ali i upoznati bogatu kulturnu baštinu ovog grada, a više o svemu potražite ovdje.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist