Natrag
12.11.2018 19:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTOGALERIJA Otvoren je peti DUff!

20.10.2016 @ 22:01 Dulist dulist IN
78;78

Podijelite:

Uz prvu projekciju natjecateljskog programa te koktel zabavu ovog četvrtak svečano je otvoren pet DUff, Dubrovnik film festival za djecu i mlade Mediterana.

Posjetitelji i sudionici festivala okupili su se, unatoč ne tako lijepom vremenu, kako bi uživali u stvaranju zajedničke kreativne energije na DUff-u, te se zabavili na otvorenju, kojeg su uveličali Plesni studio Lazareti i vokalna solistica Doris Kosović te Dječji zbor Dubrovnik.

DUff se u petak nastavlja projekcijama ‘Djeca biraju’ – kategorija animirani film, radionicama ‘Izrada animiranog filma na tabletu’, ‘Stop animacija’, ‘Kratki igrani film’, ‘Timelapse fotografija’ te predavanjem ‘Škola u kinu – filmska umjetnost’.

Druga projekcija natjecateljskog programa odvit će se u 11 i 15 u Kinu Sloboda, a nakon toga, za sve sudionike DUff-a slijedi razgledavanje grada u pratnji vodiča te radionica ‘Sound design’.

Treća projekcija natjecateljskog progama je u 17 sati u Kinu Sloboda, potom četvrta u 18 i 45. Zanimljiv program – kako za velike, tako i za male – odvit će se i navečer u 20 i 30 uz druženje u Lazaretima, a vrijedi spomenuti i novost Dubrovnik film festivala – premijerni filmski program.

Tako je u petak s početkom u 20 sati na repertoaru ‘Le Nouveau’ – Novi klinac, francuski film iz 2015. u režiji Rudija Rosenberga – pobjednik Međunarodnog filmskog festivala u San Sebastianu 2015. (nabolji filmski redatelj), a s Festivala ‘Cinekid’ u Amsterdamu 2015. nosi nagradu za najbolji film za djecu.

A kako je bilo na otvorenju, pogledajte u našoj fotogaleriji!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana