Sport

FOTO / VIDEO Kakav spektakl u finalu Divlje lige! Suha odveo Elitu do pobjede rezultatom 17:18!

FOTO / VIDEO Kakav spektakl u finalu Divlje lige! Suha odveo Elitu do pobjede rezultatom 17:18!

Konačnim rezultatom 18:17 Elita je svladala Porporelu i tako postala pobjednik omiljenog amaterskog sportskog natjecanja u Dubrovniku, 35. Prvenstva dubrovačkih kupališta u vaterpolu – naše Divlje lige!

Do samoga kraja bilo je ludo i neizvjesno, ekipe su se tijekom cijelog meča izmjenjivale u vodstvu, a kritična točka utakmice dogodila se u pauzi prije posljednje četvrtine, pri vodstvu Elite 7:6.

Naime, navijači i simpatizeri Porporele, koja je bila domaćin utakmice, preselili su se s barki na mali muo, pred zapisnički stol, odnosno približili zagrebačkom sucu Matijeviću, čijim su suđenjem bili najblaže rečeno nezadovoljni. Matijević je zaustavio utakmicu i sklonio se iza zapisničkog stola u društvo četiri policijska službenika, a potom se čekalo da se situacija smiri. To se na kraju i dogodilo te su do kraja posljednje četvrtine Porporelaši uspjeli izjednačiti na 8:8.

Dramatična završnica krenula se raspetljavati na četvercima – i to između Marija Sušića (Elita) i Željka Margaretića (Porporela).

Suha je svoju ekipu doveo do pobjede!

Dodajmo i sjajan plasman Kokota na treće mjesto, ali i također uzbudljivu revijalnu utakmicu pred finale, onu između Grada / Županije te ekipe Dubrovačkih ljetnih igara. Grad / Županija slavili su rezultatom 5:4.

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist