Natrag
23.6.2018 22:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTOGALERIJA Jeste li znali da Dubrovnik ima hotel čak i za kukce?

11.11.2017 @ 6:51 Dulist dulist IN
16;16

Podijelite:

Danas se u prostorima Obrtničke i tehničke škole Dubrovnik svečano otvorio prvi hotela za kukce u Dubrovniku. Svečanost su uveličali naši najmlađi sugrađani i budući učenici, djeca iz Dječijeg vrtića ‘Palčica’ sa svojim najboljim tetama Jelenom i Anom.

Djeca su se upoznala sa solarnim električnim automobilom ‘Ruđero 01’, kojeg su izradili učenici strojarskih i elektrotehničkih zanimanja šklole od 1. do 3 razreda i nastavnici strojaske skupine predmeta. Sjesti u auto bila je želja mnogih.

Posjetiti Obrtničku i tehničku školu Dubrovnik, a ne napraviti frizuru u školskom frizerskom salonu, nije moguće. Posebno zanimanje izazvalo je kod djevojčica, koje su sve poželjele biti frizerke.

Sjesti prvi put u školske klupe nije bilo osobito teško, jer su djeca s tetama još u vrtiću naučila sve o kukcima, tako da je predavanje bilo interaktivno i zanimljivo. Nastavnica strukovne grupe poljoprivrednih predmeta predstavila im je život i važnost kukaca. Nakon stečenog znanja s učenicima zanimanja pomoćni cvjećar sudjelovali su u otvorenju i uređenju Hotela za kukce.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana