DuList IN

FOTOGALERIJA Jeste li znali da Dubrovnik ima hotel čak i za kukce?

FOTOGALERIJA Jeste li znali da Dubrovnik ima hotel čak i za kukce?

Danas se u prostorima Obrtničke i tehničke škole Dubrovnik svečano otvorio prvi hotela za kukce u Dubrovniku. Svečanost su uveličali naši najmlađi sugrađani i budući učenici, djeca iz Dječijeg vrtića ‘Palčica’ sa svojim najboljim tetama Jelenom i Anom.

Djeca su se upoznala sa solarnim električnim automobilom ‘Ruđero 01’, kojeg su izradili učenici strojarskih i elektrotehničkih zanimanja šklole od 1. do 3 razreda i nastavnici strojaske skupine predmeta. Sjesti u auto bila je želja mnogih.

Posjetiti Obrtničku i tehničku školu Dubrovnik, a ne napraviti frizuru u školskom frizerskom salonu, nije moguće. Posebno zanimanje izazvalo je kod djevojčica, koje su sve poželjele biti frizerke.

Sjesti prvi put u školske klupe nije bilo osobito teško, jer su djeca s tetama još u vrtiću naučila sve o kukcima, tako da je predavanje bilo interaktivno i zanimljivo. Nastavnica strukovne grupe poljoprivrednih predmeta predstavila im je život i važnost kukaca. Nakon stečenog znanja s učenicima zanimanja pomoćni cvjećar sudjelovali su u otvorenju i uređenju Hotela za kukce.

 

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist